TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   KONKURSY - reorganizacja? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60811)

Cam 12.07.2011 09:34

Odp: KONKURSY - reorganizacja?

Najwyżej możnaby porobić domy wybitnie skomplikowane, ogólnie mało wygodne do życia (czeyli takie, jakich pewnie się w internecie nie znajdzie, a maxis też takich nie robi), np. mnóstwo bardzo małych pokoi ;)

Bacardi 14.07.2011 13:04

Co do mnie z chęcią zobaczyłabym nową odsłonę "Zamrożonych Irysów" z tą różnicą, że zamiast FS do sfilmmowania byłby określony temat np. trailer którejś części, bądź jakaś historia (np. na lato o wakacjach)

Albo coś takiego, że co miesiąc byłby taki konkurs miss. Po kolei, z każdej części tj. TS1, TS2 i TS3. Dodawalibyśmy zdjęcia simów/simek stworzonych przez nas.

----
edit. A nagrodą w konkursie miss mógł by być kolorowa ranga na miesiąc z napisem Kreator Miss czy coś w tym stylu

Aperlaxive 15.07.2011 08:00

Ja się wypowiem odnośnie konkursu Urzekła mnie twoja historia. Była już edycja w dwójce, więc proponowałabym kolejną w trójce. W konkursie trzeba było by: napisac biografię tego sima, opisac rodzinę sima oraz porobic mu parę zdjęc i opisac jego życie jak to robimy w temacie pt. Opowiadamy jak sobie gramy. Najlepiej więc, żeby to był jeden z ,,gotowych'' simów, których nie można przerabiac.

Cam 15.07.2011 08:21

Pierwsza moja myśl: co za różnica, jeśli i tak dopisuje się tylko tekst?
Ale po przeczytaniu wszystkiego myślę, że to całkiem dobry pomysł. Jestem za! ;)

Violet 22.07.2011 23:57

Ja proponuje drugą edycje czterech żywiołów ;)Bo widze ze dział usuniety

lithium 23.07.2011 08:56

czterech zywiolow nie bedzie, bo nikt nie chce <3 a dzial nie jest usuniety tylko zostal przeniesiony do archiwum konkursow.

Scheiße 23.07.2011 09:59

Ja chcę cztery żywioły! Czekałem na nie, a tu lipa. Tak samo, zamrożone irysy. Zacząłem już trochę kręcić, a tu bum! I nie ma konkursu :((

I jestem za pomysłem zrobienia konkursu o Miss. Zgłosiłbym się na pewno do 3 ^^

lithium 23.07.2011 12:55

termin uplynal ;p

na czym ten konkurs miss mial by dokladnie polegac?

neville 23.07.2011 13:07

Chyba, byłoby to takie MTU, tylko, że Sam robisz Simkę.

Ja oczywiście byłbym za wersją maxisową. :D

Scheiße 24.07.2011 14:52

Konkurs miss polegałby na stworzeniu simki(najlepiej maxisowej i store :D) do TS3, i potem byłoby głosowanie, osoba która by wygrała, dostałaby rangę 'Kreator Miss' w dowolnym kolorze czy coś. Tak jak tłumaczyła Bacardi :)
Ja bym był za takim konkursem :)
EDIT: i jestem za zrobieniem konkursu graficznego, w Photoshopie np. ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:20.