![]() |
Odp: KONKURSY - reorganizacja?
Najwyżej możnaby porobić domy wybitnie skomplikowane, ogólnie mało wygodne do życia (czeyli takie, jakich pewnie się w internecie nie znajdzie, a maxis też takich nie robi), np. mnóstwo bardzo małych pokoi ;)
|
Co do mnie z chęcią zobaczyłabym nową odsłonę "Zamrożonych Irysów" z tą różnicą, że zamiast FS do sfilmmowania byłby określony temat np. trailer którejś części, bądź jakaś historia (np. na lato o wakacjach)
Albo coś takiego, że co miesiąc byłby taki konkurs miss. Po kolei, z każdej części tj. TS1, TS2 i TS3. Dodawalibyśmy zdjęcia simów/simek stworzonych przez nas. ---- edit. A nagrodą w konkursie miss mógł by być kolorowa ranga na miesiąc z napisem Kreator Miss czy coś w tym stylu |
Ja się wypowiem odnośnie konkursu Urzekła mnie twoja historia. Była już edycja w dwójce, więc proponowałabym kolejną w trójce. W konkursie trzeba było by: napisac biografię tego sima, opisac rodzinę sima oraz porobic mu parę zdjęc i opisac jego życie jak to robimy w temacie pt. Opowiadamy jak sobie gramy. Najlepiej więc, żeby to był jeden z ,,gotowych'' simów, których nie można przerabiac.
|
Pierwsza moja myśl: co za różnica, jeśli i tak dopisuje się tylko tekst?
Ale po przeczytaniu wszystkiego myślę, że to całkiem dobry pomysł. Jestem za! ;) |
Ja proponuje drugą edycje czterech żywiołów ;)Bo widze ze dział usuniety
|
czterech zywiolow nie bedzie, bo nikt nie chce <3 a dzial nie jest usuniety tylko zostal przeniesiony do archiwum konkursow.
|
Ja chcę cztery żywioły! Czekałem na nie, a tu lipa. Tak samo, zamrożone irysy. Zacząłem już trochę kręcić, a tu bum! I nie ma konkursu :((
I jestem za pomysłem zrobienia konkursu o Miss. Zgłosiłbym się na pewno do 3 ^^ |
termin uplynal ;p
na czym ten konkurs miss mial by dokladnie polegac? |
Chyba, byłoby to takie MTU, tylko, że Sam robisz Simkę.
Ja oczywiście byłbym za wersją maxisową. :D |
Konkurs miss polegałby na stworzeniu simki(najlepiej maxisowej i store :D) do TS3, i potem byłoby głosowanie, osoba która by wygrała, dostałaby rangę 'Kreator Miss' w dowolnym kolorze czy coś. Tak jak tłumaczyła Bacardi :)
Ja bym był za takim konkursem :) EDIT: i jestem za zrobieniem konkursu graficznego, w Photoshopie np. ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:20. |