![]() |
Odp: by Rashes :)
Trochę śmiesznie wygląda, ale podoba mi się to :D.
Moja ocena: 10/10. |
Jest ładna, nawet bardzo.
Jest taka strasznie NIErealistyczna, i przez to mi się podoba :D 9/10 - odejmuję za dziwny nos xD @down - muszę zrobić to samo B) |
vatri, chrupek, Ruiku, dziękuję. :)
@up - moim założeniem było, żeby wyglądała nierealistycznie, tzn. jak postać z bajki, więc cieszę się, że się udało. :D |
Śliczna jest! Bardzo mi się podoba. Przypomina mi Gemmę Arterton :)
|
vatri, chrupku, Ruiku, Searle dziękuję za komentarze. :)
Ktoś jeszcze zechciałby ocenić? B) |
Otóż simka jest fajna, podoba mi sie, widac, ze sie staralas, sesja jest sliczna, choc nie w moim stylu. W samej simce natomiast nie podoba mi sie nosek, ktory jest nieco za mały, odleglosc miedzy nosem a ustami jest za mała, a usta wydaja mi sie byc takie pospolite ;) Dam 8/10 :)
|
Odp: by Rosemarie
Hejka - skoro już tu jestem... nie znam się na simach i moja wypowiedź będzie bardzo subiektywna, czyli coś, czego Liv nie znosi ;P ("podoba mi się" albo "nie podoba mi się")...
Więc - nie gustuję w wampirowatych osobach (i simach także), a w większości niestety Twoje simy sprawiają wrażenie takich "pip ciemności" ;) Szczególnie te na początku tematu. Dorian jest wg mnie co najmniej "dziwny" i taki przerażający z tym ubytkiem we włosach na czole ;) Bardzo mi się spodobała Christine (choć wg mnie ma za jasną karnację) ale fajnie dobrałaś fryzurę do strojów. Aleksander też jest niczego sobie :) Całkiem przystojny. Selene jest urocza, ma piękną twarz. Powiało odptymizmem u Lily Rose. Fajnie i kororowo ;) Ale dla mnie zwycięża Genevieve :) Ps. To tylko moje gusta, więc nie bierz sobie tej opinii do serca, bo podziwiam CIę za to, że potrafisz bawić się wyglądem simów :) |
Simka jest piękna tylko (jak mówią wszyscy) usta za szerokie.Ogółem:10/10
|
aaaaaa, uduszę za kolejne takie bajeczne simki!
te oczy mi się będą po nocach śniły:) 100/10 ;) |
marandile, Björk, mily122, Cynthia dziękuję bardzo. :)
Może ktoś jeszcze się skusi, aby ocenić? ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:42. |