![]() |
Odp: Dlaczego jeszcze gracie w The Sims 2?
Odpowiedz jest prosta 2 bardziej podoba mi się od 3 , mimo iż nie mam wszystkich dodatków nie ubolewam nad tym , ciągle mam nowe pomysły na stworzenie postaci czy dalszy ciąg życia moich simów. W 3 grałam u kuzynki - sama nie mam tej części i nie płacze , wystarczyło mi że zobaczyłam jaka kiepska jest 3.W 1 już nie gram ale mam dodatki i podstawe na honorowym miejscu w szafce :)
|
Ja też wolę 2 od 3 . 2 jest ciekawsza no i mam wszystkie dodatki dzięki czemu gra jest naprawdę ciekawa ;). Dwójka ma mniej błędów i dzięki temu można stworzyć ciekawe wielopokoleniowe rodzinki. ;)
|
The sims 1- Kiedyś trochę grałem w wersje podstawową ale mi się znudziło bo było mało możliwości i słaba grafika.
The sims 2- Aktualnie gram w dwójkę z 4 dodatkami. Dużo więcej możliwości, lepsza grafika, pory roku i pogoda. Warto zagrać w dwójkę. The sims 3- jeszcze nie grałem. |
No właśnie w the sims 2 gra z kilkoma dodatkami nawet jest ciekawa a w 3 się, szybko nudzi. Dlatego 2 jest naprawdę dobra i według mnie lepsza od 3. No i w 2 simy wiadomo ile żyją a w 3 to one se żyją i żyją i żyją. I nawet jak w 2 się nie gra tak z 2 tyg to po tych 2 tyg nie wyskakują błędy a w 3 tak, mam że przy uruchamianiu wyskakują mi błędy jak nie gram przez 2 tyg.
|
Ja ostatnio powróciłam do The Sims 2. Dlaczego?
Otóż przypomniały mi się chwilę kiedy (jak byłam o wiele młodsza niż teraz) z utęsknieniem czekałam na każdy dodatek. Gra sprawiała mi wieele frajdy, pomimo iż miałam tylko kanapę, telewizor i 100 $. Ponadto gra w trójkę zaczęła mnie troszkę nudzic. Aktualnie gram rodziną Oplot (ze skrzyni) w Kwitnących wzgórzach. Całkiem dobrze im się powodzi. Co prawda, brakuje mi paru opcji (przyzwyczajenie), ale inne funkcje całkowicie wypełniają luki. Póki co, zapowiada się, że jeszcze dłuugo pogram ;) |
Ponieważ jestem zakochana w tej grze już na zawsze :P. Nawet jeśli przestanę grać przez kilka miesięcy to i tak wrócę do niej za jakiś czas. Jak to mówią: "stara miłość nie rdzewieje" ;).
|
TS1 - Nigdy nie grałam .
TS2 - b. lubie tą gre ;) Uważam że jest najlepszą grą z serii the sims . TS3- nie podoba mi sie . |
w 1 grałam bardzo dawno ale teraz już bym nie wrociła. w 3 nie grałam ale niepodoba mi się grafika , nie chciało by mi się ogarniać gry od nowa, ściągać dodatków itd . a 2 uwielbiam i czasami mi się nudzi i nie gram parę miesięcy ale potem nałóg wraca :D
|
U mnie głównym powodem jest to, że na moim komputerze mam problemy z trójką.
Poza tym, powodem też jest to, że ma mniejsze wymagania i zajmuje mniej miejsca. |
Zostałem przy dwójce ponieważ:
Do The Sims 1 nie mam wszystkich dodatków, a samą podstawą jakoś gra mi się nie widzi. The Sims 3 to moim zdaniem najgorsza gra jaka kiedykolwiek mogłaby zostać stworzona. Te plastikowe dzieci i ich pulchniutkie twarze. Po prostu nie lubię tej gry. Dla tych powodów zostałem przy dwójce i zostanę nawet jak wyjdzie 4, bo w The Sims 2 się zakochałem :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:26. |