![]() |
Odp: Bezpłatne demo Zwierzaków już 22 Września!
Cytat:
|
A ja mam odinstalowane simsy i działa mi demo :O
Sam nie wiem o co chodzi |
Ja też mam nadzieję że będzie działał ci twój zapis bo ja po prostu kocham twą rodzinkę :)
EDIT: Sama nie wiem czy trzeba mieć zainstalowane ts3,wiem tylko że to szajstwo zepsuło mi grę !!! Muszę się uspokoić bo zaraz powiem nie to słowo co trzeba. |
Dzięki zaq odpowiedź, w takim razie muszę zainstalować simsy.
@edit: Jednak nie trzeba mieć gry, sprawdzałam, działa beż TS3 ;] |
No w końcu mi ts3 działa :)
|
No, jakby co, to gdzieś widziałam instrukcję, jak przywrócić grę bez reinstalacji. Jednak ze swojej strony, to przed instalacją tego przeniosłam cały folder The Sims 3 (ten z Moich Dokumentów - tylko tam mam dodatki z neta, mody, pozy etc.), więc nic nie powinno się dziać z grą...
A samo demo jest dość fajne. Ciekawi mnie, czy to wszystkie opcje, jakie będziemy mieć przy tworzeniu zwierzaków. Ja już trochę się w to bawiłam, próbując stworzyć m. in. maltańczyka, kilka kotów, konia jeszcze nie zrobiłam. W sumie moje młodsze rodzeństwo bawiło się w to więcej. Co ciekawe, nawet Chrabąszczyk, który Simsów specjalnie nie lubi ;) |
Avenly, nie trzeba mieć gry the sims 3, żeby zainstalować demo, sprawdzała to Anie_1981.
|
Cytat:
|
Bardzo doceniamy entuzjazm wszystkich fanów Sims w kwestii nadchodzącej premiery The Sims 3 Zwierzaki oraz demo Kreatora Zwierzaków, które wydaliśmy w ostatni czwartek. Mamy nadzieję, że świetnie się bawicie odkrywając kolejne możliwości tworzenia waszych pupili, które będziecie mogli przenieść do swoich miast po premierze gry 21 października.
Zwróciliśmy uwagę, że po instalacji demo, kilka osób ma problemy z obiektami zakupionymi w The Sims 3 Store. Pracujemy właśnie nad rozwiązaniem tego problemu. Póki co, aby móc cieszyć się obiektami kupionymi w The Sims 3 Store oraz demoKreatora Zwierzaków bez żadnych błędów postępuj zgodnie z poniższymi krokami (UWAGA: problem występuje tylko u niektórych graczy na PC). Aby chronić zakupione obiekty, zapoznaj się z poniższą instrukcją: 1. Przejdź do Moje Dokumenty \ Electronic Arts \ The Sims 3 \ 2. Zmień nazwę folderu DCCache na DCCache.bak Teraz możesz grać w demo bez żadnego ryzyka dla twoich obiektów kupionych w The Sims 3 Store. Jeżeli chcesz uruchomić normalny tryb gry, zapoznaj się z poniższą instrukcją: 1. Przejdź do Moje Dokumenty \ Electronic Arts \ The Sims 3 \ 2. Usuń folder DCCache i zmień nazwę DCCache.bak na DCCache. Natomiast jeżeli pobrałeś już demo, a twoje zakupione obiekty zniknęły, zapoznaj się z poniższą instrukcją: 1. Jeżeli uruchomiłeś już demo, ale nie usuwałeś obiektów z Launchera (programu uruchamiającego grę), kliknij Pobrane obiekty w menu, zaznacz wszystkie obiekty i naciśnij Instaluj. Zakupione obiekty ponownie pojawią się w grze. 2. Jeżeli uruchomiłeś już demo i usunąłeś obiekty z Launchera: Odwiedź stronę: https://pl.store.thesims3.com/myAccount.html Kliknij Historia zakupów i pobierz wszystkie obiekty ponownie, bezpłatnie. Przepraszamy za kłopot i mamy nadzieję na jego szybkie rozwiązanie. |
up@ Ja im dam nogi z tyłka powyrywam a moim problemem to się nie zajęli !!!
Normalnie banda Idiotów... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:05. |