![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Nie liczyłam ale trwa bardzo krótko. Jeden dzień od zapłodnienia do ciąży i max 2 dni ciąża. (działam wiecznie na x4 (prędkość)).
Ja mam inne pytanie, można gdzieś kupić psa lub kota? Czy muszę je "WPROWADZAĆ" do rodziny? Wkurza mnie to bo gdy przyjdzie mi ochota na zwierzaka znow po połączeniu czworonoga z rodziną mam +_ 16,000 ... Gram bez kodu na kase i wydaje mi się to bez sensu... |
można je zaadoptować przez telefon lub komputer, można też wykupić od sąsiadów jeśli szczeniak/kociak/źrebię.
PS Można jeszcze przygarnąć bezpańskiego psa/kota lub dzikiego konia |
No rozumiem, ale w 2 bodajże kupując psiaka wybierało się mu (od wyglądu) cechy itp. Wykupując od sąsiadów dostępna jest każda rasa od "szczeniaka"? Czy tylko te które posiadają? Bo w stadninie konie się zmieniają ale czy szczenięta też? (rozumiecie)?
|
No ja nie rozumiem ;) i nie rozumiem dlaczego ty nie rozumiesz
|
Zobacz, chcę kupić konia w stadninie, mam kilka do wyboru. Jeżeli nie decyduję się na kupno, i chcę kupić za 2 dni (np) już mam inny wybór koni.
Kupując od sąsiadów mam do wyboru poszczególne rasy dostępne u nich tak? I są cały czas te same czy się.. zmieniają.. Mogę ustalać cechy zwierząt biorąc je od szczeniaka/kociaka? Czy są z góry ustalone? |
Niestety nie wiem, nie mam jeszcze zwierzaków (:() ale prawdopodobnie niemożna wybrać ras czy cech tylko są takie jakie mają sąsiedzi
|
Wkurzające to jest bo aby mieć kota/psa/konia z własnymi cechami trzeba go w2iecznie tworzyć samego i łączyć z rodziną..
Nienawidzę grania kodami, nie używam żadnego, i gdy stopniowo rozwijam rodzinę : bach... dodaję psa i mam kasę, a tak nie chcę :/ |
Cechy zwierzaków można zmienić przez ich szkolenie. Pilnując kota by pazury ścierał na drapaczce a nie na meblach dostanie ceche dzieki której nie będzie juz niszczył mebli itd
|
ale żeby łączyć psa do rodziny nie trzeba kodów
|
Wiem że można, ale nie zawsze trafisz na możliwość adopcji kota syjamskiego czy dalmatyńczyka np...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:58. |