![]() |
Odp: The Sims 3 – Luksusowy Wypoczynek
o no popatrz; chociaż ciągle uważam że te akcesoria są badziewiaste, i nie chciałam ich instalować (mam ten dodatek od kuzyna, leży i się kurzy;)), ale przekonalaś mnie, ilona, do tego, może mój problem ze znikaniem ryb z wyposazenia też naprawią ;P
|
Na merlin.pl jest chyba najtaniej. Zakupiłam tam wszystkie dodatki.
http://merlin.pl/The-Sims-3-Luksusow.../8,969635.html Akcesoria są w porządku. Kupiłam, bo kupuję wszystkie po kolei, jednak mam dziwne wrażenie, że EA zaczyna coraz bardziej cenić swoje "wyroby" przez co zdziera więcej za coraz mniej. Przykre. |
Nie ma jakoś dużo tych obiektów, ale skoro nie kupuję Store, to kupuję chociaż akcesoria. No zwłaszcza, że ogólnie to podobają mi się obiekty z akcesoriów. Najwięcej z nich korzystam (poza SzJ, bo korzystam tylko z niektórych ozdób do garażu\warsztatu). Kupiłam te akcesoria na Allegro, i dzisiaj je wysłano. Dostanę je jutro lub pojutrze. Nie czekam na nie z zapartym tchem, już na nic nie będę czekała tak, jak na Zwierzaki. Ja kupiłam z tej aukcji:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2084074686 |
Ja szczerze mówiąc chyba nie kupię. Wole poczekać na Showtime. Mimo, że meble są ładne, to nie warto wydawać na nie 40 złotych. Naprawdę tęsknie za dwójkowymi akcesoriami...
|
Ja dostanę je jutro, widać wczoraj wysłano je dosyć późno w ciągu dnia. Mam pytanie, te akcesoria nie miały żadnej łatki? Bo nie widzę, żeby dali jakąś nową na głównej stronie.
|
o ile się orientuje,to aktualizacje są do dodatków,a nie akcesorii
|
Nie, nie ma tak. Ja instaluję dodatki\akcesoria po kolei i zawsze instalator aktualizuje podstawę. Dzisiaj doszły mi te nowe akcesoria i po raz pierwszy w historii zainstalowały mi się nie aktualizując gry... To jest dla mnie nowość...
|
Obiektów jest malutko, pod tym względem, to jestem zawiedziona. Ale za to po raz pierwszy w historii trójki, zrobili świetną odzież. Bielizna i stroje kąpielowe... miodzio. Jeśli chodzi o ubrania w dodatkach\akcesoriach, to ostatnio się poprawiają.
|
dopiero teraz sprawdziłam ciuchy i fryzury i są naprawdę fajne,przyłożyli się,pozostało im jedynie popracować nad teksturami włosów
|
Zbieram się powoli do zaopatrzenia się w te akcesoria, bo mam cichą nadzieję, że naprawią mi grę (czasami cudem się to zdarza).
A tymczasem mogę liczyć na jakieś fotki? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:37. |