TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Budujecie wlasne domy, czy wprowadzacie stworzone rodziny do gotowych? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62441)

mystically_mad 19.02.2014 16:29

Odp: Budujecie wlasne domy, czy wprowadzacie stworzone rodziny do gotowych?

ja staram się budować własne domy, ale przewaznie wychodzą mi zbyt duże wnętrza.

Kędziorek 19.02.2014 16:43

Ja praktycznie zawsze buduję domy od podstaw (gotowców użyłam chyba przy jednej albo dwóch rodzinach). Co prawda zazwyczaj są to dość proste bryły i stawiam bardziej na funkcjonalność niż wygląd, chyba, że znajdę jakiś ciekawy projekt realnego domu w internecie, wtedy staram się go odwzorować w grze.

ryjek 19.02.2014 17:06

Nigdy nie kupowałem gotowych, nie licząc apartamentów w wieżowcach, które i tak przemeblowywałem. Dla mnie największą radość i sens tej gry to właśnie budowanie domów ;) I tak było zawsze. Od czasów pierwszej części, przez drugą i w trzeciej.

Tenebris 22.02.2014 09:11

Nie przepadałam za budowaniem w "The Sims 2", więc ta niechęć przeniosła mi się również na TS3.

Oliweczka12 19.03.2014 14:22

ja wolę wszystko budować od podstaw, to mnie naprawdę relaksuje:)
żałuję, że inne czynności nie są tak rozbudowane. Chciałabym w przyszłości móc bardziej np. pogotować, aby takie czynności z życia codziennego były bardziej rozbudowane.
pozdrawiam!

Daisy 08.04.2014 09:39

Zazwczaj buduje swoje domy, i tak też zagłosowałam. Nie są to może skomplikowane konstrukcje ale mi się podobają. Czasami gdy mam ochotę buduję jakiś "ambitniejszy" dom, ale zawsze stawiam na funkcjonalność i możliwość wygodnego grania.

Sheil 15.04.2014 20:10

Uwielbiam budować własne domy, mimo tego że nie idzie mi to jakoś bardzo dobrze i zajmuje strasznie dużo czasu. Mimo tego, mam taką ogromną radochę jak skończę, że od razu chwalę się wszystkim którzy się nawiną :D Baardzo rzadko zdarza się żebym kupiła gotowiec, chyba, że po to, aby go przebudować lub wyburzyć i zrobić po swojemu :D

Sadystka 20.04.2014 14:40

Wolę korzystać z gotowców. Moje własne wnętrza zawsze wchodzą za duże.

Luna 27.09.2014 22:21

Kupuję gotowy dom i zmieniam meble:D

Jenny92 29.09.2014 08:26

Ja też kocham budować własne domki;] mmm bawię się w małego projektanta;] oczywiście najgorsze jest to że muszę pomóc sobie kodami na kasiorkę;] dbam o każdy szczegół : dopasowany ogród, czujniki przeciwpożarowe itp;] ale co do gotowców to dobra sprawa:p zawsze można wiele się nauczyć i ściągnać kilka pomysłów na budowlę;]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:55.