![]() |
Odp: Proste pytania i odpowiedzi
Wie ktoś czy da się, a jak tak to jak, żeby piosenkarz śpiewał inne piosenki niż te w grze, tj. na przykład z kompa wrzucam jakieś piosenki np. Katy Perry i żeby on mógł je śpiewać?
|
ktoś wie jak nagrać album?
|
agnet8 - wydaje mi się, że się nie da. Po osiągnięciu któregoś poziomu wyświetla się komunikat, że można sprzedawać albumy. Wtedy trzeba kliknąć na jakiegoś sima i w opcjach piosenkarza będzie 'sprzedaj album'.
Ja mam inne pytanie: czy w tych największych salach (np. masa ludu) można dostać stałe występy? |
Cytat:
|
Cytat:
|
A u mnie działa ;P (ale wczoraj nie działało :|)
|
Może masz za niski poziom kariery?
|
Czy żeby korzystać z simportu trzeba mieć zarejestrowaną gre?
Pytam bo chce kupić gre z kuzynką na pół, będzie na jednym kompie, ale tylko jedna z nas będzie mogła ją zarejestrować, i się zastanawiam czy jeśli właśnie jedna będzie miała zarejestrowaną to czy ta druga też będzie mogła z tego simportu korzystać. Mogłybyśmy obie korzystać z loginu gdzie będzie zarejestrowana gra, ale będziemy chciały się odwiedzać. Ale czy to będzie możliwe? |
Musicie mieć 2 konta. A z rejestracją gry nie jestem pewna, ale wg mnie to musi być zarejestrowana.
|
Jak powiedziała Ashelly musicie mieć dwa konta, jednak gra nie musi być zarejestrowana w store. Moja koleżanka jej nie rejestrowała, nie miała jej w swoim profilu, ale mimo to normalnie mogła wysyłać do mnie simkę :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:50. |