![]() |
Odp: Rzeczy, których NIE WOLNO robić w grze / Uszkodzenie otoczenia
Liv jesteś naprawdę świetna. I zgadzam się z Malin - twórcy sobie totalnie olali zabezpieczenie gry :/.
|
Cytat:
Cytat:
i jeszcze pytanie odnośnie terenów wakacyjnych, czy mogę do takiego odświeżonego otoczenia dodać tereny wakacyjne oryginalnie z gry? bo nie widzę w tym artykule nic takiego :( |
a co oznacza regenerować? Na plikach gry się nie znam, ale wnioskując ze zdania, wydaje mi się, że musisz odnowić/odświerzyć ten folder
|
Rudzia - najwyraźniej chodzi o to, żebyś wywaliła ten folder neighbourhoods (chociażby na pulpit), który masz teraz, a gra stworzyłaby sobie nowy.
Cytat:
|
A ja mam pytanie czy jak np. w rodzinie Kaliente wezmę i dam Dinie do wyposażenia nagrobek jej męża, a potem siostry Kaliente wyprowadzę z domu i wprowadzę do innego to coś się stanie?
|
Nie, a przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo :)
|
Dzięki Liv bo ja jak gram w Milowie to zawsze pakuje rodzinom nagrobki do wyposażenia i ich przenoszę do innych domów. A stanie się coś jak np przerobię Domek Balbinie Biedak?
|
Cytat:
Wyjaśnienie dla sztywniaków - jakie pytanie, taka odpowiedź lub, opcjonalnie, co nie jest zabronione, jest dozwolone. |
Już dawno nikt tu nic nie pisał, ale pozwolę sobie pochwalić poradnik: świetny, czytelny, ciekawy i dużo się z niego dowiedziałam ^^
Także to, że moje otoczenie może być zepsute. Od zawsze gram w Miłowie i nigdy nie pomyślałam o tym, że gra może sobie dorabiać miastowych. Mam nadzieję, że moje ukochane miasteczko się nie przeludni :O No i mam te "linie" w dymkach. Jestem ciekawa, dlaczego - nagrobków nie usuwam, nie robiłam nic z rzeczy wymienionych, na kodach gram rzadko i to zwykle "maxmotives" bądź właśnie "boolprop (...)". Dziwne. Gratuluję cierpliwości, że to wszystko wyjaśniałaś i odpowiadałaś na pytania innych, brawo :D |
A czy zaspokajanie potrzeb Simów poprzez boolprop testingcheatsenabled true psuje otoczenie? ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:13. |