TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Losy Alice Yovovic by Myrtek (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63506)

Kicaj 24.06.2012 08:50

Odp: Historie by myrtek98

Dobrze, że jej nie zabił! Emocjonujący odcinek Ci wyszedł. Zawsze chciałam zobaczyć prace agenta od strony Roberta. Chcę jeszcze! Byle nie walki z Alice. Ciekawe jak to się dalej potoczy. Nie trzymaj mnie długo w niepewności!;)

Meggie 24.06.2012 10:41

No to ładnie, nie dość, że się oboje oszukali nawzajem (ona miała jechać do przyjaciółki a on do brata) to jeszcze się wzajemnie pobili :D Haha, uwielbiam Twoją historię!

tallje 24.06.2012 10:48

haha, świetnie ci to wyszło i zdjęcia też są mega =D super odcinek!

Nati_150 24.06.2012 11:20

super odcinek! chce więcej!!! Skoro umiała walczyć z Robertem to chyba z jego mamą też sobie poradzi:D Ale nadal mnie zastanawia to czy Alice w końcu przekonała się czy nie? No i czy Rob wyjawi jej że to on ją pobił czy powie że spadła ze schodów? Tyle pytań naraz :D

Megan 24.06.2012 11:41

świetny odcinek a ten koleś co ją zatrzymał po koncercie wyglądał jak Tomasz Karolak ! :O
hmm.. ostanio wszędzie go widzę, ostatnio jak niby jak wyjeżdżał z Lidla xD .. nie no na serio...
koleś ani laksa nie poznali głosu sowich ukochanych? :D a muszę przyznać ze coś mi się wydawało że to on . :)
ciekawe co tam zrobisz dalej .. czekam z niecierpliwością ! A może ten 'tomasz karolak' (xd) jest zły, ale czemu dał Alcie takie zlecenie ... czyżby jej narzeczony był tym złym, a moze to Al nią jest .? xD

Sqiera 24.06.2012 12:17

hmm.... a może ten "Karolak" dał obojgu zlecenie (oczywiście odpowiednio ubarwił historię) w którego efekcie mieliby się nawzajem pozabijać, a ciemny światek nie miałby wtedy na karku dwójki najlepszych agentów :D :D

Electric Shabet 24.06.2012 12:24

Jako że jestem fanem Tomb Raidera i ogólnie przygód Lary Croft, to Twoja historia na prawdę przypadła mi do gustu. Coś się spodziewałem, że tym złoczyńcą, którego Alice miała zlikwidować był Robert. W sumie to fajny jest taki obrót spraw - taka zwykła sielanka, narzeczeni, wredna teściowa, a tu nagle kochankowie mają się pozabijać. Czekam na dalsze części. :)

Stephenowa 24.06.2012 13:15

Zgodzę się z każdym wyżej i poproszę, żebyś spięła pośladki i jak najszybciej dawała kolejne losy tych agentów, bo doczekać już się nie mogę! Świetne zdjęcia, świetne opisy, a i historia.. A jeeesu, ale sobie podbudujesz wiarę w siebie takimi komentarzami, co? :D Uwielbiam Cię. :3

easey 24.06.2012 13:34

Tak myślałam, że to Rob, nie wiem czemu :D Zajefajny odcinek, czekam na więcej!!

Myrtek 25.06.2012 17:01

Niestety, już nigdy nie będzie kolejnej części losów Alice Yovovic, ponieważ zapewne na zawsze straciłam save'a.
Dziękuję wam za wszystkie miłe komentarze, które naprawdę dodawały mi otuchy oraz chęci do wstawiania losów z życia moich simów. To wspaniałe uczucie wiedzieć, że ktoś jest fanem mojej twórczości :)
Wiem, iż takie pożegnanie z moją historyjką jest zbyt dramatyczne, ale włożyłam w to wiele pracy i nieco ciężko mi, że to ot tak przepadło.

Jeżeli ktoś miał wiele przejść z tą grą i chciałby mi pomóc jakoś to odzyskać, zrobiłabym chyba wszystko, by mu się odwdzięczyć.

Jak na razie jeszcze raz dzięki, że czytaliście moją historyjkę. Może nowa pojawi się we wrześniu - nie jestem pewna czy się przekonam, więc nie obiecuję.

Pozdrawiam wszystkich czytelników!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57.