![]() |
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata
Wie ktoś może czy będzie z tego dodatku dostępne demo, tak jak było ze zwierzakami?
|
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.
Dobrze by też było, gdyby generowanie mutantów nie polegało na zmianie w nich Simów już mieszkających w mieście, ale na dodawaniu nowych rodzin. Można by wtedy mieć mieć opcje generowania stworów włączoną, ale nie musieć się bać, że ulubiony sąsiad zmieni się w cudaka.
|
W przypadku zwierzaków demo dotyczyło tworzenia zwierzaków, a tu co ma byc? Demo tworzenia wiedźm itp?
Co do dodatku to świetnie się zapowiada ale znając życie to skopią go totalnie. |
A ja tam się cieszę <3. Jestem pozytywnie nastawiona z tego dodatku. Cieszę się z tego co dam dają :D. Po co ciągle narzekać, że wolimy ''Cztery pory roku''. Korzystajmy z tego co mamy...
|
Cytat:
No pardon, ale ten argument jest, za przeproszeniem, do kitu. Simbelmyne - ja w przypadku Supernatural nie liczyłabym na demo. W przypadku Zwierzaków mieliśmy wyjątek. |
Jezu o.o Te Zombie są straszne -.- Nie chce wychodzić normalnym simem z obawą że "zombie zje mu mózg" Ale i tak stworzę Simkę wilkołaczkę i znajdę jej normalnego sima :D Fajny love story po prostu xdd Ale myślę, że skoro ona będzie wilkołakiem, to zombie nie będą ją prześladować? O.o
Może stworze jeszcze Wróżkę :D Ona znajdzie sobie chłopaka, ale Wilkołaczka będzie zazdrosna i blablabla... :P |
Cytat:
|
Wrozki sa cudowne :d ale fryzura mi sie nie podoba :D Oraz mam nadzieje ze nie wszystkie wampiry beda mialy takie brwi dziwne :>
|
http://i.imgur.com/yn5fr.jpg?1
Jak myślicie, dlaczego ten duch jest fioletowo-niebieski ? Wiadomo już, że zielony duch pojawi się w naszej grze gdy jakiś sim zginie z ręki czarownicy |
Straszne te screeny... Wiem, duchy były w grze od początku, nawet zombiaki, czarownice i wampy się przewijały przez poprzednie serie. Ale aż takie eksponowanie ich... Brrr... Moje Simy padłyby na zawał, gdyby spotkały coś takiego... :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:18. |