![]() |
Odp: PBF na TheSims.pl
Zawsze się pobierało zdjęcia z Models. :<
Wszyscy w RPG mieli zdjęcia prawdziwych osób, ale zupełnie nie znanych w nomrlanym środowisku. :C Pomysł mógłby być, ale żeby ktoś w to grał. Skoro Ellicott upadło, to może znaczy, że ludziom nie chce się grać... |
Cytat:
jestem za fotkami. |
@Bluszczyk W sumie... Tak pytałem ;)
Według mnie działy powinny być ukryte dla osób, które nie grają. Po co mają czytać? A dla gości to już na pewno ukryte... Co do fotek, to ja już napisałem, co o tym myślę. Ale okej, jeśli nie złamie się prawa wykorzystując zdjęcia z models.com, jestem za :) |
No właśnie też mi się wydaje, że to troszkę za wcześnie, nic nie jest do końca ustalone.
e: dla gości ukryte, z tym się zgadzam |
Jeśli już to nie lepiej dodać po prostu nowy dział?
A najlepiej to w ogóle nową stronę zrobić. Byłby porządek. |
Już pisałem, z nową stroną jest mnóstwo roboty, a forum mamy tutaj.
Co do fotek, to ja już napisałem, co o tym myślę. Ale okej, jeśli nie złamie się prawa wykorzystując zdjęcia z models.com, jestem za :) |
Cytat:
jednak żeby ustalać górę tego pbf wpierw góra tego forum musi to zaakceptować ;] nic na siłę ludzie. |
no mówiłem, nowa domena, np. czo.pl wcale nie jest zbyt skomplikowane, np. tam można by to umieścić
kalafjor - Ellicott upadło, ale w tym nowym grało tylko z 8 osób, nie było żadnej reklamy, więc nie mogliśmy rozwinąć xd |
Ilość roboty jesy porównywalna imo...
Po za tym, rangi stałyby się nieczytelne i niektórzy nie wiedzieliby na co patrzą. |
Nie widzę sensu robienia tego na osobnym forum, skoro mamy je tutaj. Te działy nie zajmą nie wiadomo ile, więc chaosu nie będzie. Zresztą byłoby o wiele wygodniej. Już mieliśmy osobno czat, zamiast SB tutaj - i co? Upadł. Ludzie już tak mają, że muszą mieć wszystko pod ręką.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:04. |