TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   PBF na TheSims.pl (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63793)

kalafjor 04.08.2012 15:16

Odp: PBF na TheSims.pl

Zawsze się pobierało zdjęcia z Models. :<
Wszyscy w RPG mieli zdjęcia prawdziwych osób, ale zupełnie nie znanych w nomrlanym środowisku. :C
Pomysł mógłby być, ale żeby ktoś w to grał. Skoro Ellicott upadło, to może znaczy, że ludziom nie chce się grać...

muffindance 04.08.2012 15:16

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1561177)
No tak, byłyby ukryte... Ja i tak nie widzę sensu używania prawdziwych twarzy, skoro to forum o Simsach.

To co z tego? Jesteśmy na forum o simsach i jesteśmy simami? Nie. Pbf to ma być rozrywka, coś odmiennego od tematyki tego forum. Bo mnie by się delikatnie mówiąc zbrzydło bycie tu prawie codziennie i gadać o simsach, dodatkowo grać simami w pbf...

jestem za fotkami.

Pink Panther 04.08.2012 15:17

@Bluszczyk W sumie... Tak pytałem ;)

Według mnie działy powinny być ukryte dla osób, które nie grają. Po co mają czytać? A dla gości to już na pewno ukryte...

Co do fotek, to ja już napisałem, co o tym myślę. Ale okej, jeśli nie złamie się prawa wykorzystując zdjęcia z models.com, jestem za :)

Fallen 04.08.2012 15:17

No właśnie też mi się wydaje, że to troszkę za wcześnie, nic nie jest do końca ustalone.
e: dla gości ukryte, z tym się zgadzam

kalafjor 04.08.2012 15:18

Jeśli już to nie lepiej dodać po prostu nowy dział?
A najlepiej to w ogóle nową stronę zrobić. Byłby porządek.

Pink Panther 04.08.2012 15:19

Już pisałem, z nową stroną jest mnóstwo roboty, a forum mamy tutaj.

Co do fotek, to ja już napisałem, co o tym myślę. Ale okej, jeśli nie złamie się prawa wykorzystując zdjęcia z models.com, jestem za :)

muffindance 04.08.2012 15:20

Cytat:

Napisał kalafjor (Post 1561187)
Jeśli już to nie lepiej dodać po prostu nowy dział?
A najlepiej to w ogóle nową stronę zrobić. Byłby porządek.

Popieram.
jednak żeby ustalać górę tego pbf wpierw góra tego forum musi to zaakceptować ;]
nic na siłę ludzie.

neville 04.08.2012 15:20

no mówiłem, nowa domena, np. czo.pl wcale nie jest zbyt skomplikowane, np. tam można by to umieścić

kalafjor - Ellicott upadło, ale w tym nowym grało tylko z 8 osób, nie było żadnej reklamy, więc nie mogliśmy rozwinąć xd

kalafjor 04.08.2012 15:22

Ilość roboty jesy porównywalna imo...
Po za tym, rangi stałyby się nieczytelne i niektórzy nie wiedzieliby na co patrzą.

Pink Panther 04.08.2012 15:24

Nie widzę sensu robienia tego na osobnym forum, skoro mamy je tutaj. Te działy nie zajmą nie wiadomo ile, więc chaosu nie będzie. Zresztą byłoby o wiele wygodniej. Już mieliśmy osobno czat, zamiast SB tutaj - i co? Upadł. Ludzie już tak mają, że muszą mieć wszystko pod ręką.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:04.