![]() |
Odp: Zapowiedź nowej okolicy - Sunlit Tides!
Beatrice, łatka 1.5 jest stara jak świat, była wydana tak około Wymarzonych Podróży, nie ma jej na liście, bo ją chyba połączyli z inną czy coś. Już nie pamiętam jak to było, ale na samym początku były zawirowania z nazwami łatek.
A u mnie, powtarzam, Mary-Sue urodziła jednego chłopca zamiast dwóch dziewczynek, chwilowo tam nie gram. Za to nie kasuję zapisu, nawet jakbym chciała zacząć tam od nowa, bo fajnie przerobiłam ich dom i muszę teraz go skopiować, zanim zacznę od nowa. Domek jak na EA, to jest całkiem ładny :P |
Przemogłam się... No i mam okolice =D
Nie zawiodłam się, jest naprawdę śliczna... i duża : o Na zdjęciach wydaje się małą wysepką, 5 parcel na krzyż...A tu tego jest więcej niż w AP, tym bardziej że postawiłam sobie jeszcze pralnie i bibliotekę. No i nie mogę znaleźć komisu, orientuje się ktoś czy jest? Chyba i tak postawie, bo właśnie nie pamiętam czy w miastach z neta dochodzą czy nie :| |
Uff, miasto już działa, jest naprawdę piękne ;)
http://img140.imageshack.us/img140/7...enshot15fc.jpg http://img411.imageshack.us/img411/2...enshot17en.jpg http://img99.imageshack.us/img99/923...enshot18uk.jpg |
Ja także mam miasto, jednak :)
Parcele typu komis czy remiza trzeba ustawiać samodzielnie, same się nie pojawiają ;) |
Juhas, tak myślałam dzięki :d
|
Miasto jest piękne, na razie całkiem ładnie działa, ale to całe Lucky Palms nieźle mnie wpienia. Nie chodzi tylko o dźwięki, ale też to skopane trasowanie. Co chwilę widzę gdzieś zablokowanego npc, ostatnio listonosza i miksologa.
Zacznę od nowa grę w ST, bo mnie zdenerwowało to, że Mary-Sue urodziła chłopca, zamiast dwóch dziewczynek, ale w międzyczasie ciekawie (dla mnie ciekawie, ja bywam dziwna) przebudowałam ich dom, więc go najpierw przebuduję :) Na razie mało tam gram, ale jak dojdzie pogoda, to będzie się tam działo, oj będzie ;) |
A mi się nie podoba to, że Przyjemniaczkowie nie mają drzewa genealogicznego i ogólnie nie podoba mi się polityka polskiego EA w sprawie nazw rodzin z poprzednich części, które pojawiają się w TS3
|
Ja już ją mam teraz jeszcze trzeba pograć w niej a mi się nie zbiera żebym poszedł do kompa drugiego :rolleyes::rolleyes:
|
|
czy w Sunlit Tides jest jakikolwiek eksluzywny obiekt jak w Hidden Springs (fontanna młodości) i w Lucky Palms (studnia życzeń).
Bo myślałem, że to taka tradycja EA, że w każdym mieście ze store występuje jakikolwiek mityczny obiekt z dodatkowymi, fajnymi funkcjami. a w ST o niczym nie słyszałem |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:07. |