TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Twórczość Caesuma (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64033)

Tupolew 07.12.2013 22:56

Odp: Twórczość Caesuma

Simka bardzo mi się podoba, wygląda bardzo młodo. Jedynie bym dał jaśniejsze oczy i inny róż :P. 9/10

Meona 08.12.2013 15:09

Rzeczywiście, róż trochę przesadzony, ale poza tym simka idealna. Piękne oczy i usta. Dałabym jej 10/10. :)

alpherainn 12.12.2013 20:53

Charlotte jest piękna ^^
Różu na policzkach trochę za wiele, ale jednak mimo to, ten róż daje jakieś uczucie delikatności. 10/10 :)

Caesum 27.01.2014 19:50

Dziękuję za komentarze. :D

No a teraz kolejna próba. Tym razem nie simka, a sim. Nazwałem go Jonathan Barrett i myślę, czy by go nie wykorzystać w swoim fotostory jeżeli jako tako się przyjmie. No ale koniec gadania, czas na zdjęcia. Screeny i tym razem proste, ale jak już wcześniej wspominałem bardzo lubię takie prezentacje.

Diana 28.01.2014 14:34

Bardzo ładny sim, jedynie nos średnio mi w nim pasuje. Oceniam 9,5/10. :)
Ostatnie zdjęcie fajnie wyszło. :fun:

yrvie 28.01.2014 20:56

Ooo, fajnyyy! ;) Naprawde mi się podoba taki młodzieniaszek :D
Ciakwe jakby wygladal z lekkim zarostem? jego fryzura jest idealnie dobrana, kolor zresztą tez, ma czarujące oczy! Estetyczna prezentacja, w dobrym klimacie.
Jeśli komentujesz TS3, zapraszam do swoich simow ;)

Malin 28.01.2014 21:30

Ostatnie zdjęcie rzeczywiście świetne, ten dymek jest tak realny, poza naturalna, super! Nie wiem, skąd ją wytrzasnąłeś, ale ja ją chcę! Fajny klimat zdjęć nadany przez ubiór, nie potrafię określić daty, ale to tak sporo lat do tyłu ;)
Sam sim jest naprawdę bardzo dobry, chociaż nie jestem zwolenniczką tak delikatnej urody. Ja bym mu strzeliła jakiś zarost, bo teraz on wygląda straaaasznie młodo! :P Usta ma fajne; mi nie wychodzą takie wąskie u mężczyzn, wyglądają jakoś tak obleśnie i brzydko, jak rozjechane, a u Ciebie taki ładny efekt :< Oczy (i brwi!) są piękne, sim ma takie łagodne i pogodne spojrzenie, strasznie mi się podoba.
Ogólnie jestem bardzo na tak! :)

Caesum 28.01.2014 22:04

Dziękuję za miłe komentarze. :D Przyznaję, że nosy mi za bardzo nie wychodzą. Przy Jonathanie starałem się, by wyszedł mu taki orli nos, żeby jakoś zbalansować jego urodę. Zarost próbowałem i to różny, ale nic mi do niego nie pasowało. Właściwie jedyne, co by mu pasowało, to chyba tylko dyskretne, wiktoriańskie wąsiki.

Do ust jest specjalny suwaczek w bodyshopie, który je robi bardziej ściśnięte. Wystarczy zrobić normalne usta, potem użyć tego suwaczka i później już tylko zmienić szerokość. :P

Poza uzyskana z połączenia Custom Modeling Poses Overlay Hack V2 w/Face Overlays + Custom Prop Hack for Movie Makers & Storytellers + Fourth-Wall Options. Pierwszy do pozy i miny(połączenie whistle+smile), drugi do obiektu papierosa i animacji ręki, a trzeci do ustawienia gdzie patrzy sim. :D

yrvie - obawiam się, że za często do działu TS3 nie zaglądam. Nie lubię designu simsów w trójce i to mi przeszkadza w obiektywnej ocenie.

rudzielec 29.01.2014 11:24

Dawno mnie nie było w tym dziale, potwornie się zapuściłam :P
Może nie będę się rozpisywać na temat poprzednich simów, po prostu napiszę coś na temat ostatniego, który szalenie przypadł mi do gustu!
Nie wiem czemu, gdyż na ogół nie podobają mi się simowie z gołą buzią (czyt. bez zarostu xD), ten jednak jest idealny! ^__^
I nos jest fajny, podoba mi się jak rzadko który :P
Poza na ostatnim zdjęciu po prostu genialna, przyznam się, że sama nie raz korzystam właśnie z kilku, mieszając je, co daje nieraz bardzo fajny efekt :3
Musisz gdzieś wykorzystać tego sima, on nie może się zmarnować! :)

cerastes 30.01.2014 16:10

Fajnie przedstawiłeś sima w tym dżentelmeńskim wydaniu. ;) Najbardziej podoba mi się na pierwszym zdjęciu, ale ostatnie zdjęcie najbardziej mnie zaciekawiło. :P Udało Ci się bardzo naturalnie upozować sima. Myślałam, że korzystałeś z jakiegoś "gotowego" ustawienia, a tu jak się okazuje tyle trzeba było kombinować z kodami... Bez wahania: 10/10. :fun:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:32.