![]() |
Odp: SimsoweLove Stephenowej : )
Ahahhahahahahahhahahh :D:D:D:D:D:D:D
Niezła laska z tego Peanut! :D Cytat:
Szlachcianka <33 ah, ale lala Harry wymiata<3 ...Nie, no kocham twoje ojsg! Po prostu kocham! Czekam na dzidziusia Esme! Będzie chłopczyk czy dziewczynka? dawaj szypko nastempnom czenść! troche dziwny ten komentarz, ale niech bedzie |
Hehe ... no to Harry rzeczywiście ma szerokie plany z tą przyjaciółką :P
Coś czuję, że jakby spiknęli się w przyszłości byłaby z nich parka niedoogarnięcia :D :D ooo ciąża ?? ciekawe na czyje życzenie :P :P :P no a domek niczego sobie :) teraz już wierzę w te kondygnację ale miejsce na łóżeczko zawsze się znajdzie ... a poza tym widziałam miejsce na pokoik :D ciekawi mnie jak Harry wybrnie z tego gejowskiego związku (no bo on raczej nie jest homo :P, mam nadzieję) |
Up: też mam nadzieję, że Harry nie jest homo, hahaha.
Taak, pewnie zrobię tak, że na tym pięterku zielarskim zrobię sypialnię Esme i Albusa, a w ich bylej sypialni sypialnię dla Harrego, no a w jego byłej sypialni sypialnię dla berbcia. Tak .:D Co do płci to jeszcze nie wiem, chociaż chyba wolałabym dziewczynkę.. A jak będzie chłopczyk, to spróbuję ponownie.. :D Póki co to martwię się o mój zapis.. :< |
Ahahahahahaahaha, studniówka rozwaliła mnie doszczętnie :D
Może zrób piwnicę na magiczne pomieszczenia, no wiesz, tak tajemniczo? :D Chociaż schody musiałyby prowadzić z podłoża, bo masz fundamenty. Albo zrób płaski dach i na nim trzymaj roślinki, zombie nie wlezą? |
hahahha, leżę ze śmiechu <3 Harry jest gejem! :O dobree, teraz tylko czekać na kolejne śliczne dziecko!
|
UMARUAM.
Zgadnijcie co? Nie mam zapisu. No zaraz mnie piorun strzeli i woda zaleje, usunął mi się cały zapis! Aaaaagrh. Rada na przyszłość - rób dzieciaku kopie zapasowe. -.- Przykro mi, nie będzie więcej Esmeraldy, Albusa i Harrego. -.- Nienawidzę tej gry. |
Nieee!!!! Od dziś jestem w całorocznej żałobie. Będzie mi ich brakowało ;( Ja ich lubiłam.
Myślę, że chociaż wniesiesz tu życie jakiejś innej rodzinki? |
Nie!!! Jak ta gra mogła zrobić nam taką przykrość?! :( No bez jaj... ja się tak nie bawię.
|
NIENAWIDZĘ TEJ GRY :((
Jak to? No ku*wa!! :(( MÓJ HARRY! :(:(( Nie przeżyję tego x.x |
Nieeee noooo i ciebie tez to dopadlo?? Gdzie moj Albuuuuuseek ?! 3 foooch T.T I Harry slodziak i Esme wrozka moja sliczna.....kurcze :(( a tak sie cieszylam na nowy odcinek a tu bach....:/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:24. |