TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 University Life krok od zapowiedzi! 9 dodatek wkrótce (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64358)

Laselight 09.01.2013 03:29

Odp: The Sims 3 University Life krok od zapowiedzi! 9 dodatek wkrótce

O.o na jednym że zdjęć koleś biega nago. Chyba, że to mistrz drugiego planu.
Na innym ze zdjęć simy są ubrane jak w starożytnej Grecji.
Na drugim zdjęciu jest klasa. Świetna.

Zwiastun nawet nawet. Dojdą strajki? Super możliwość.

Zauważyłam też, że dojdzie gra w kręgle, wspólne ognisko, ping pong, składane łóżko (lub możliwość złożenia dowolnego), wchodzenie do śmietnika, malowanie po ścianach. Nawet mi się podoba.

Możliwe, że kupię.

octavessens 09.01.2013 15:58

jestem zachwycony :) Myślę, że nadnaturalnym stworzeniem będzie simorośl - strona sims.arhn.eu podaje, że wśród fryzur znajduje się taka złożona jedynie z liście :D

*fruciak* 09.01.2013 17:28

http://www.youtube.com/watch?v=ACrUn...0oBMow&index=2

Levkoni 10.01.2013 18:33

Super, akademiki i uczelnia nie będą króliczymi norami! :D No ale miasteczko studenckie będzie działać na zasadzie okolic z WP. Czy to oznacza również wyłączenie w tym czasie starzenia się reszty simów? Oby nie...

ginsei 11.01.2013 06:34

Absolem - będą musieli tak zrobić, no bo co? Potem wrócisz studentem do domu, a tu rodzice się rozwiedli i ponownie pożenili, babcia zmarła, a sam student ma już multum zaadoptowanego rodzeństwa? Musieli by zrobić jakąś zastępczą historię, a nie tylko przesunięcie wieku.

Meona 11.01.2013 12:36

też się cieszę, że uczelnie nie będą króliczymi norami, już się nie mogę doczekać i myślę, że ten dodatek musi wpaść w moje ręce. fajnie by było znów zobaczyć simorośl, byłoby to ciekawe. Szczególnie wtedy, gdyby miała jakieś nowe opcje.

Arisane 11.01.2013 19:07

A widzieliście kierunki?
Jest ich tylko 6, mam nadzieję, że z dodatkami będzie więcej... :(

octavessens 11.01.2013 20:56

no.. simorośl może być ciekawa, zaskoczyli mnie. myślałem, że skoro mamy wróżki, które kochają kwiatki i ogródki to simorośle sobie odpuszczą.

Levkoni 11.01.2013 23:02

Cytat:

Napisał ginsei (Post 1636183)
Absolem - będą musieli tak zrobić, no bo co? Potem wrócisz studentem do domu, a tu rodzice się rozwiedli i ponownie pożenili, babcia zmarła, a sam student ma już multum zaadoptowanego rodzeństwa? Musieli by zrobić jakąś zastępczą historię, a nie tylko przesunięcie wieku.

Zawsze można by było wyłączyć postęp historii na ten czas ;p Ja nie lubię takiego przerywania biegu historii bo np. w przypadku podróży to sztucznie dodaje simom dni życia, są np. 5 dni w podróży i się wtedy nie starzeją, czyli kiedy umiera sim w wieku np. 100 dni to tak na prawdę ma 105 dni :P W sumie zastanawia mnie jak to będzie rozwiązane w na studiach, bo przecież każdy sim może iść na studia począwszy od młodego dorosłego. Tak więc czy jeśli młody dorosły ma np. 10 dni i pójdzie na studia, to wtedy zamiast wieku ma semestry i kiedy kończy studia i wraca do wioski to ma nadal te 10 dni? ciekawi mnie to.

ametka 12.01.2013 12:04

Cytat:

Napisał Arisane (Post 1636500)
A widzieliście kierunki?
Jest ich tylko 6, mam nadzieję, że z dodatkami będzie więcej... :(

A jakie to mają być kierunki??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:23.