![]() |
Odp: The Sims 3 University Life krok od zapowiedzi! 9 dodatek wkrótce
O.o na jednym że zdjęć koleś biega nago. Chyba, że to mistrz drugiego planu.
Na innym ze zdjęć simy są ubrane jak w starożytnej Grecji. Na drugim zdjęciu jest klasa. Świetna. Zwiastun nawet nawet. Dojdą strajki? Super możliwość. Zauważyłam też, że dojdzie gra w kręgle, wspólne ognisko, ping pong, składane łóżko (lub możliwość złożenia dowolnego), wchodzenie do śmietnika, malowanie po ścianach. Nawet mi się podoba. Możliwe, że kupię. |
jestem zachwycony :) Myślę, że nadnaturalnym stworzeniem będzie simorośl - strona sims.arhn.eu podaje, że wśród fryzur znajduje się taka złożona jedynie z liście :D
|
|
Super, akademiki i uczelnia nie będą króliczymi norami! :D No ale miasteczko studenckie będzie działać na zasadzie okolic z WP. Czy to oznacza również wyłączenie w tym czasie starzenia się reszty simów? Oby nie...
|
Absolem - będą musieli tak zrobić, no bo co? Potem wrócisz studentem do domu, a tu rodzice się rozwiedli i ponownie pożenili, babcia zmarła, a sam student ma już multum zaadoptowanego rodzeństwa? Musieli by zrobić jakąś zastępczą historię, a nie tylko przesunięcie wieku.
|
też się cieszę, że uczelnie nie będą króliczymi norami, już się nie mogę doczekać i myślę, że ten dodatek musi wpaść w moje ręce. fajnie by było znów zobaczyć simorośl, byłoby to ciekawe. Szczególnie wtedy, gdyby miała jakieś nowe opcje.
|
A widzieliście kierunki?
Jest ich tylko 6, mam nadzieję, że z dodatkami będzie więcej... :( |
no.. simorośl może być ciekawa, zaskoczyli mnie. myślałem, że skoro mamy wróżki, które kochają kwiatki i ogródki to simorośle sobie odpuszczą.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:23. |