![]() |
Odp: Zadanie trzecie - głosowanie
Jak ja nienawidzę kłótni... żart kocham, ale nie w takim przypadku.
Cytat:
Boże czemu wy się tak bulwersujecie!!! On zrobił tamto, a ona zrobiła to, a temu będę groził, żeby mnie jeszcze zbanowali. Ludzie!!! |
Cytat:
I nikt was nie zmuszał do słuchania tego, co robi Ziemia w swoim dziale. Tyle w tym temacie, ja się więcej nie udzielam. |
Ciastku, każdego mogą ponieść emocje no nie?
Nieraz to one są przyczyną popełnianych przez ludzi głupot, więc spasuj chłopie. Don to będzie sensacja stulecia :) |
Uuu...
Dziękuję za oddane głosy. Poziom prac był naprawdę wysoki i bałam się, że przegramy, a tu łeb w łeb! :D Rudziu... Często tak bywa, że drużyny idą łeb w łeb. To, że Wy totalnie zawaliliście, nie znaczy, że inni również muszą grać nie fair. Jak pościelisz, tak się wyśpisz. Ale sie szopka zrobiła... Altair - nie zachowuj sie jak dzieciak, tylko wiń wspólnika Twojego. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale to bardzo dziwne, bo jeszcze parę minut twierdziłeś, że wiadomość była sfałszowana... @down: hah, dokładnie :D |
Cytat:
Rozmowy w dziale Ziemi też... |
Cytat:
|
Powiedzcie mi tylko (bulwersujący się), co by to Ginowi dało, gdyby wszystko sfingował. To tylko konkurs, wirtualny.
NO popatrzcie, nie mam internetu przez 2h i od razu dzieje sie cos ciekawego :D |
Cytat:
Cytat:
Umiem się posługiwać sarkazmem. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:46. |