![]() |
Odp: The Sims 3 Rajska Wyspa
zapowiada się nieziemsko :3 myślę, że to jeszcze bardziej rozgrzeje grę :3
|
Ja już nie mogę się doczekać! :D Mam nadzieję, że dodatek faktycznie będzie taki wspaniały jak go zapowiadają... :rolleyes:
|
Ja czekam na czwórkę. Jeżeli Rajska Wyspa będzie super to kupię.
|
Dodatek uważam za bardzo ciekawy :) Już nawet sobie projektuję hotel którym będą zarządzać moi simowie ;p
Ale mam pytanie, macie jakieś bardziej rozwlekłe informacje na temat nowej okolicy która dojdzie wraz z dodatkiem? :) Najlepiej informacje wsparte zdjęciami :rolleyes: |
@up moge ci powiedzieć, że nieodkryte wyspy, będą zakryte mgłą i Isla Paradiso będzie największym światem. Kryjówka przestępców (rabbithole) będzie jaskinią :D
|
zaglądajcie tutaj https://twitter.com/SimGuruSarah , ponieważ od dzisiaj SimGuruSarah będzie udostępniać informacje oraz zdjęcia dotyczące nowej okolicy oraz przypominam o dzisiejszym czacie o 19
|
świetnie sie zapowiada ten dodatek!!! zrobie sobie kopie hotelu z wakacji i będe udawać że to Egipt :P bo jest snurkowanie i nurkowanie :D nie mogę sie doczekać ! to zdecydowanie mój ulubiony dodatek !
|
Mi się wydaje, że Isla Paradiso, to świat stworzony przez producenta i, że nie będzie dostępny w grze.
|
A mogę prosić o Linka do dzisiejszego czatu? Znaczy wiem, że jest o 19, ale zawsze mam problem ze znalezieniem tej strony z Live Czatami. Zwykle biorę sobie linka z tego forum :) Zabawne członkowie tutejszego forum są zwykle bardziej poinformowani niż ci na forum oficjalnym... :P
|
powtórkę z czatu znajdziesz tutaj http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=368
a ja tylko dodam,ze Isla Paradiso jest nowa okolica, która dojdzie z tym dodatkiem,jak również dojdą 2 nowe stacje radiowe Beach Party i Island Life |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:52. |