TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Into the Future Oficjalnie ostatni dodatek, już na jesień (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65419)

Poskacper 25.07.2013 08:33

Odp: The Sims 3: Into the Future Oficjalnie ostatni dodatek, już na jesień

No plumboty na pewno będą miały więcej interakcji i + że można je tworzyć jak simów :) Wtedy każdy może stworzyć swojego unikalnego plumbota ! :)

Damian 25.07.2013 09:17

Jakby ktoś jeszcze nie widział, polski zwiastun dodatku.

http://www.youtube.com/watch?v=cr3np8E6cuY

To się zapowiada na najlepszy dodatek który widziałem, szkoda że jest ostatni, po zwiastunie widać ile wprowadza elementów do gry.
To jak oddzielna gra po tym zwiastunie, wszystko takie nowe...
Czekam na więcej :D

Mamełe 25.07.2013 13:26

Cytat:

Napisał Poskacper (Post 1737752)
Tenebris w poprzednim poście dodałem link do zwiastuna :)

Ja na pewno kupię. Te nowoczesne obiekty , jak np. hologram zamiast telewizora czy ta windo-rura ( :D ). No i jak bym miał nie kupić ostatniego dodatku do sims 3 ? :)

Windorura jak w jedynce. Brakowało mi czegoś takiego :)

KarolinaJ 25.07.2013 17:48

Nawet ciekawie się zapowiada, ale ja niezbyt przepadam za takimi udziwnieniami :P Jak na Rajską Wyspę czekałam z utęsknieniem tak Into the Future nie zrobiło na mnie większego wrażenia i nie wyczekuję premiery. Pewnie kupię żeby mieć wszystkie dodatki skoro ten jest już ostatni :(

redmoon 25.07.2013 19:29

Zakochałem się w tym dodatku, te nowoczesne obiekty itd. Wogólę lubie takie klimaty science-fiction. Ale kntryguje mnie taka rzecz : powiedzmy sim wchodzi do portalu i przenosi się do przeszłości, czy podróż do przeszłości będzie traktowana jak wakacje ? I sprawa domku, gdzie będzie mieszkać nasz sim : może dostanie jakiś jednorazowy zasiłek dla emigrantów i za ten "prezent" kupi sob domek :-D , ale to tylko taka fantazja. To mne zastanawia, ale podejrzewam, że podróż będzie traktowana normalnie.

Lubie 26.07.2013 17:34

Bylem tak zle nastawiony do tego ze glowa mala, ale po zobaczeniu zwiastunu opinia obrocila sie o 180 stopni. Dodatek (teraz) zapowiada sie swietnie, ale juz widze niedobracowane stroje w tych miastach zprzyszlosci, tak jak to jest w normalnym miescie po uplywie 2 simowych tygodni. Ale kto wie, moze zastosuja takie cos, jak w WP

miłośniczka zwierząt 28.07.2013 12:42

No cóż ja tam cierpliwie czekam na więcej informacji o tym dodatku bo mi się, on bardzo podoba i na pewno go kupię.

Searle 29.07.2013 14:34

A na mnie ten dodatek, póki co, nie wywarł żadnego wrażenia. Niektóre mebelki mogą być fajne, ale mimo, że uwielbiam sci-fi, to jakoś nie widzę zastosowania tego dodatku w mojej dotychczasowej rozgrywce.

miłośniczka zwierząt 30.07.2013 12:42

A ja widzę i to wielkie możliwości jeśli chodzi o zastosowanie tego dodatku w mojej rozgrywce ;).

anie_1981 30.07.2013 22:10

Ja na pewno będę korzystała z windorury, zwłaszcza jeśli da się ją potraktować jak windę, w sensie, że będzie łączyła parter i piwnicę, gdy dom stoi na fundamentach. Twórcy gry nieźle skopali to połączenie, windy działają, ale w domu prywatnym to obciach mieć windę. No i niezbyt rozładowują "domowe korki". Na pewno też będę korzystała z nowych "zabaweczek", jetpacków, deskolotek... Ciekawi mnie to coś, czym Simka na zwiastuje się bawi, taki holograficzny ekran w powietrzu (30 sekunda zwiastuna). A scena z meblowaniem sypialni kojarzy mi się z Igrzyskami Śmierci, nie wiem dlaczego ;) Pokój Katnis.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:58.