TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Z warsztatu Diany (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65543)

Diana 16.04.2014 18:35

Odp: Z warsztatu Diany :3

Cytat:

Napisał FresH
Nie wiem czy to kwestia nowego sprzętu, czy obróbki, ale zdjęcia są naprawdę ładne.

Komputer mam ten sam co wcześniej, jednak tym razem inaczej przerobiłam zdjęcia niż zazwyczaj. ;)
Cytat:

Napisał FresH
Przede wszystkim wygląda trochę za chudo na twarzy, no i ten róż nieco za mocny.

Specjalnie chciałam, żeby była taka trochę "sucha" na twarzy. :D Co do różu to każdy jaki pobrałam okazywał się mocny, mimo, iż na taki nie wyglądał na zdjęciu kreatora, ale doszłam do wniosku, że ten dodaje jej charakteru i już zostawiłam. :)
Cytat:

Napisał yrvie
Zdjecie 9 i ostatnie najbardziej mi sie podobaja :D

Hah, to też jedne z moich ulubionych. :D
Cytat:

Napisał yrvie
Niespodziewalam sie tego u Ciebie :)

A widzisz, lubię takie klimaty. :D :P
Cytat:

Napisał Pink Panther
Ale jest dość ładna, aczkolwiek według mnie trochę żałobnie ubrana.

O to mi chodziło, żeby było nieco mrocznie. ;P
Cytat:

Napisał Pink Panther
I wydaje mi się, że jest zbyt szczupła jak na dziewczynę "z bronią" ;)

E, niby czemu. Pistolet trzymać każdy może. :D :D
Cytat:

Napisał Pink Panther
Guten Tag, Katerina!

Cytat:

Napisał Daisy
Katherina jest śliczna

Nie powstrzymam się, poprawię: Katharina. :D Wiem, wiem, można było się pomylić, bo napisałam to w odmianie. :P

Dzięki za opinie, ktoś jeszcze chętny do skomentowania? :3

KarolinaJ 21.04.2014 13:34

Jeszcze ja jeśli można :D
Katharina jest śliczną Simką :) Ciekawy pomysł na zdjęcia, bardzo ładnie wyszły. Najbardziej podoba mi się fota z kotkiem oraz zdjęcia nr 2, 3, 9 i ostatnie. Makijaż jest ok tylko ten róż troszkę przesadzony ;) Pisałaś, że chciałaś by było nieco mrocznie i wg mnie udało Ci się taki efekt osiągnąć :)

Diana 04.05.2014 19:23

Zazwyczaj dłużej czekam na więcej komentarzy, ale nudzi mi się a i tak są pustki na forum... :P
Nelly, moja najnowsza simka. Zamieszkała w Miłowie razem ze swoim psem Biszkoptem. :D

Daisy 04.05.2014 20:12

Ja uwielbiam rudzielców więc podoba mi się, ma śliczny odcien zielonych oczu. Jej podbródek mi się średnio podoba bo jest troszkę kwadratowy, ale ogólnie to bardzo ładna simka.

FresH 05.05.2014 14:31

A mnie ta simka ani trochę nie przekonuje... Ma coś porobione z podbrudkiem, wydaje się jakiś kanciasty, usta mają jakiś dziwny, wymyślny kształt przez co wyglądają wręcz nienaturalnie, a nos wydaje mi się jakiś płaski, jakby był doklejony do całości. Poza tym jest jakaś sucha na twarzy. Włosy też mnie nie przekonują, nie podoba mi sie mesh jak i kolor.
Duzym plusem są tutaj oczy, mają ładną barwę, kształt i odpowiednią wielkość. Ubranie też spoko (dostanę namiary na tunikę? pliska :D). Podoba mi sie prosta forma prezentacji, to fioletowe tło fajnie współgra z simką. ;)

yrvie 13.05.2014 11:57

No jest niezla. bardzo podobaja mi sie jej wlosy, cera i oczy ;)
Klimatyczna, jedynie co to te usta cos mi nie pasuja :D I nie podoba mi sie jej "naturalna" mimika. Fajne tlo i oswitlenie zdjec, ale i tak nie przebije poprzedniczki :D

Trykuu. 16.05.2014 17:49

nie podoba mi sie gorna warga i skin. Pominac te dwie rzeczy to jak dla mnie bardzo ladna simka;)

Diana 11.06.2014 20:55

Dzięki za komentarze! :D
Dziś przedstawię Wam sima o imieniu Andy. Nie wiem, czy się spodoba, no ale. xD

KarolinaJ 12.06.2014 23:06

Ładny sim :) Najbardziej podobają mi się w nim oczy i usta. Ma dość delikatną urodę i chłopięce rysy twarzy jednak dałabym mu bardziej wyraziste brwi ;)

yrvie 11.07.2014 09:54

A ten sim niezbyt mi sie podoba :) Dalabym inny kolor wlosow, nie podoba mi sie jego mimika, taki jakis naburmuszony :D Zdecydowanie zrezygnowalabym z tego kolczyka, natomiast bardzo fajnie go ubralas ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:00.