![]() |
Odp: Historie Różowej Pantery =)
To zakończenie... Niczym z trudnych spraw czy innej mody na sukces xD xD
Ta ukochana Masoa kojarzy mi się z Vietnamem :| Czekam na następne odcinki =) PS, i na odpowiedź xD @down: hahahahah, Wietnam xD takie państwo xD |
Cytat:
Cytat:
@up Ahahahahah tak mi się też skojarzyło, ale pomyślałem sobie "To by nie miało sensu przecież, jej na bank chodzi o jakiegoś aktora!" xD |
Nie spodziewałam się, że Mason tak szybko otrząsnie się po stracie ukochanej żony. No i że córki to zaakceptują, szczególnie buntownicza Jane.
A jak ma na imię nowa wybranka serca Masona? Nie zdradziłeś tego, czy coś przeoczyłam? :) |
Dziękuję za komentarz :)
Cytat:
Wiesz, wydaje mi się, że Mason potrzebuje wsparcia po śmierci Amy ;P Cytat:
|
Ohoho, jak ja dawno tu nie zaglądałam! xD
Historia jest fajna, luźna, przyjemna. Trochę problemów wychowawczych, trochę smutku, trochę radości - jak to w życiu. :P Śmierć Amy nie zrobiła na mnie większego wrażenia - podobnie jak u Cytrynowej. Nie lubiłam jej jakoś. :| Jak na razie największą sympatią darzę Samanthę, naszą drogą buntowniczkę. :D Co tu jeszcze napisać... czekam na kolejną część. ;) |
Cytat:
|
Cytat:
A co do historii, też jestem zaskoczona tym, jak szybko się to toczy, ale przynajmniej nie jest nudno. ;) Za wampirami też nie przepadam, ale to kiedy sama gram, u innych mogę obejrzeć wszystko z przyjemnością. Ten fragment z rozmową z policjantem i tekst o wróżkowych mocach był super. :hihi: Czekam na ciąg dalszy, ciekawa jestem jak to będzie z tymi mocami. |
OJSG zyskuje coraz więcej komentarzy, wielkie dzięki, są dla mnie naprawdę ważne! :)
Cytat:
Cytat:
|
Mam dziwne wrażenie, że fryzura ma jakiś związek z moją simką :)
Chyba nie komentowałam jeszcze w tym temacie, ale podoba mi się. Fajnie opisana zwyczajna gra (doobra, przyznaję, nie lubię wymyślonych historyjek. Moje własne mnie nudzą, a cudze budzą zbyt wielką zazdrość). Co do odcinka - może jestem dziwna, ale dla mnie Jane jest ładniejsza od Sam. Wydaje się być bardziej pozytywna i mniej wredna :) |
Cytat:
Cytat:
Dzięki za komentarz ;) Skusi się ktoś jeszcze? ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:55. |