TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Historie Różowej Pantery =) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65809)

Cytryśnia 18.02.2014 18:49

Odp: Historie Różowej Pantery =)

To zakończenie... Niczym z trudnych spraw czy innej mody na sukces xD xD

Ta ukochana Masoa kojarzy mi się z Vietnamem :|

Czekam na następne odcinki =)

PS, i na odpowiedź xD

@down: hahahahah, Wietnam xD takie państwo xD

Pink Panther 18.02.2014 18:59

Cytat:

Napisał Diana (Post 1805506)
O, to teraz dopiero będzie się działo! :D Właściwie to nie lubię wampirów, ale shhh. xD

Jane rzeczywiście ładniejsza w nowej fryzurze, przynajmniej tak mi się wydaje. ;P

Czekam na następny odcinek, ciekawa jestem, czy Mason w końcu będzie tym wampirem czy nie :D

Też mi się bardziej podoba w nowej ;P Chociaż jej usta są straszne, taka "jak mnie Panie Boże stworzyłeś, tak mnie masz".

Cytat:

Napisał Cytrynowa Wiśnia (Post 1805508)
To zakończenie... Niczym z trudnych spraw czy innej mody na sukces xD xD

Ta ukochana Masoa kojarzy mi się z Vietnamem :|

Czekam na następne odcinki =)

PS, i na odpowiedź xD

Kto to Vietnam? :O

@up Ahahahahah tak mi się też skojarzyło, ale pomyślałem sobie "To by nie miało sensu przecież, jej na bank chodzi o jakiegoś aktora!" xD

Searle 18.02.2014 21:33

Nie spodziewałam się, że Mason tak szybko otrząsnie się po stracie ukochanej żony. No i że córki to zaakceptują, szczególnie buntownicza Jane.

A jak ma na imię nowa wybranka serca Masona? Nie zdradziłeś tego, czy coś przeoczyłam? :)

Pink Panther 18.02.2014 21:37

Dziękuję za komentarz :)

Cytat:

Napisał Searle (Post 1805631)
Nie spodziewałam się, że Mason tak szybko otrząsnie się po stracie ukochanej żony. No i że córki to zaakceptują, szczególnie buntownicza Jane.

Buntownicza jest Samantha ;) Jane to ta ułożona.
Wiesz, wydaje mi się, że Mason potrzebuje wsparcia po śmierci Amy ;P

Cytat:

Napisał Searle (Post 1805631)
A jak ma na imię nowa wybranka serca Masona? Nie zdradziłeś tego, czy coś przeoczyłam? :)

Jeśli mam być szczery... Zapomniałem imienia xD W następnym odcinku już się pojawi!

Muffshelbyna 19.02.2014 15:01

Ohoho, jak ja dawno tu nie zaglądałam! xD

Historia jest fajna, luźna, przyjemna.
Trochę problemów wychowawczych, trochę smutku, trochę radości - jak to w życiu. :P

Śmierć Amy nie zrobiła na mnie większego wrażenia - podobnie jak u Cytrynowej. Nie lubiłam jej jakoś. :|

Jak na razie największą sympatią darzę Samanthę, naszą drogą buntowniczkę. :D
Co tu jeszcze napisać... czekam na kolejną część. ;)

Searle 19.02.2014 15:24

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1805638)
Buntownicza jest Samantha ;) Jane to ta ułożona.

Oj, przepraszam - nie wiem dlaczego mi się to pokićkało :P

Izzie 19.02.2014 15:40

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1805501)
Zmieniłem jej fryzurę, co niej sądzisz? ;)

O niebo lepiej. :like: W ogóle strasznie ładna ta fryzura.

A co do historii, też jestem zaskoczona tym, jak szybko się to toczy, ale przynajmniej nie jest nudno. ;) Za wampirami też nie przepadam, ale to kiedy sama gram, u innych mogę obejrzeć wszystko z przyjemnością. Ten fragment z rozmową z policjantem i tekst o wróżkowych mocach był super. :hihi:

Czekam na ciąg dalszy, ciekawa jestem jak to będzie z tymi mocami.

Pink Panther 19.02.2014 20:01

OJSG zyskuje coraz więcej komentarzy, wielkie dzięki, są dla mnie naprawdę ważne! :)

Cytat:

Napisał Muffshelbyna (Post 1805694)
Ohoho, jak ja dawno tu nie zaglądałam! xD

Historia jest fajna, luźna, przyjemna.
Trochę problemów wychowawczych, trochę smutku, trochę radości - jak to w życiu. :P

Śmierć Amy nie zrobiła na mnie większego wrażenia - podobnie jak u Cytrynowej. Nie lubiłam jej jakoś. :|

Jak na razie największą sympatią darzę Samanthę, naszą drogą buntowniczkę. :D
Co tu jeszcze napisać... czekam na kolejną część. ;)

Aż mnie to dziwi, że większą sympatią darzysz Sam niż Amy, serio :O

Cytat:

Napisał Izzie (Post 1805705)
O niebo lepiej. :like: W ogóle strasznie ładna ta fryzura.

A co do historii, też jestem zaskoczona tym, jak szybko się to toczy, ale przynajmniej nie jest nudno. ;) Za wampirami też nie przepadam, ale to kiedy sama gram, u innych mogę obejrzeć wszystko z przyjemnością. Ten fragment z rozmową z policjantem i tekst o wróżkowych mocach był super. :hihi:

Czekam na ciąg dalszy, ciekawa jestem jak to będzie z tymi mocami.

Też mi się ta fryzura bardzo spodobała, a nawet nie wiedziałem, że ją mam xD Musiałem ją zassać z jakąś Simką, chyba nawet wiem, czyją... :D

demur_ 19.02.2014 21:54

Mam dziwne wrażenie, że fryzura ma jakiś związek z moją simką :)

Chyba nie komentowałam jeszcze w tym temacie, ale podoba mi się. Fajnie opisana zwyczajna gra (doobra, przyznaję, nie lubię wymyślonych historyjek. Moje własne mnie nudzą, a cudze budzą zbyt wielką zazdrość).

Co do odcinka - może jestem dziwna, ale dla mnie Jane jest ładniejsza od Sam. Wydaje się być bardziej pozytywna i mniej wredna :)

Pink Panther 19.02.2014 21:56

Cytat:

Napisał demur_ (Post 1805876)
Mam dziwne wrażenie, że fryzura ma jakiś związek z moją simką :)

Gratuluję spostrzegawczości! :D

Cytat:

Napisał demur_ (Post 1805876)
Co do odcinka - może jestem dziwna, ale dla mnie Jane jest ładniejsza od Sam. Wydaje się być bardziej pozytywna i mniej wredna :)

I tak właśnie miało być - grzeczna, wychowana, optymistyczna Jane i buntownicza pesymistka Samantha, która wyznaje gimbusiarską zasadę "YOLO" :) Cieszę się, że udało mi się to jakoś osiągnąć. Oczywiście będę jeszcze dążył w tym kierunku.

Dzięki za komentarz ;) Skusi się ktoś jeszcze? ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:55.