![]() |
Odp: Wejdz, zobacz, ocen.
Awwww, piękna! *-*
Jedyne co mi nie pasuje to zbytnio zadarty nos, takie mam wrażenie. :| Ale co tam, jest cudowna, 10/10! <33333 |
Obiecałam, więc jestem :)
Leyla - śliczna jest. Bardzo mi się podoba. Taka amerykańska nastolatka z Hollywoodu :P Eleonora - zdecydowanie za duże oczy - przynajmniej na pierwszym zdjęciu sprawiają takie wrażenie, ale simka jest śliczna. Super fryz! :) Ewa - jest obłędna! Genialny kolorek włosów, piękne usta i super makijaż. Tylko trochę strój ma za krasiato-pisiaty :P Ana - piękna jest. Trochę brwi bym się czepiła :) A pierwsze zdjęcie, to jakby nie z tej gry :) Ewelina - pierwsze skojarzenie: Ewa Farna :) Kolejna, moim zdaniem, bardzo ładna simka. Iza - a ta skojarzyła mi się z Kelly Clarkson zmieszana z Demi Lovato :) A na ostatniej fotce, to bardzo przypomina Jennifer Lawrence. podoba mi się (może poza dziwacznym strojem :P). Karolina - to kolejna Twoja simka, która mi kogoś przypomina. Tym razem Kate Beckinsale :) Nawet ok, ale ma jakiś taki nieprzyjazny wyraz twarzy. Paulina - bardzo udana. Podoba mi się, ale strój do wymiany :P Ma piękne oczy. |
Paulina jest śliczna. Nie wiem, czy to przez ciuchy, ale wydaje mi się, że ma trochę za szerokie ramiona. A może to tylko dlatego, że ostatnio sama kombinuję z suwakami...
|
Przepiękna. Bardzo podobają mi się jej włosy :)
Nie przejmuj się, jak dla mnie skin jest w porządku. Wygląda tak realnie :O Gratuluję! |
Hmm, nawet niezła. Niestety, błyszczący, ciemny skin + bardziej odkrywające niż zakrywające ciuchy nadają jej wygląd panny lekkich obyczajów. Lepiej by było, gdybyś wybrała jakieś bardziej eleganckie ubrania.
Tak, poza tym, to ma lekko rozmyty owal twarzy. Brwi nie są złe, ale lepiej wyglądałyby czarne. Nos ładny, oczy ładne, usta ok. |
Fantastyczna simka, jest prześliczna. Skin nie jest taki zły. Bardzo mi się podoba jej fryzura. Jedynie zmieniłabym strój.
9/10 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat: