![]() |
Odp: Zadanie Czwarte - Głosowanie
jak dla mnie to tutaj jest coś serio nie tak... faktycznie zdziwilam się jak zobaczylam liczbe głosów na nas i trochę było mi przykro. Dobrze, że altek to rozdmuchał, bo nadal byśmy zostali z dwoma głosami, chociaż jak widać dostaliśmy ich o wiele więcej.
Z tym ujawnianiem - to wg mnie żeby teraz było wiarygodnie to powinny być screeny czy coś. |
Cytat:
|
Gratuluję misiaki <3 Wiedziałam, że to wygracie :)
Co do sprawy z głosami, pozostawię bez komentarza xD |
Czyli wygraliśmy bez dogrywki, nie wierzę :O
|
yaay <3 gratuluje pozostałym drużynom :P ogień win <3
i dzięki Jezusowi Altkowi Zbawcy za rozdmuchanie tej sprawy z głosami ;* |
JA TEŻ NIE WIERZĘ, OGIEŃ KOCHAM WAS! <333
A teraz trochę słów... Bardzo dziękuję wszystkim drużynom za rywalizację, mimo że wszystkie prace były dobre, ogień i woda w tym zadaniu zwyciężyły. Charionette - nie masz za co dziękować :) Lubię Cię i cieszę się, że sprostowałaś sytuację, mimo tego wszystkiego - jesteś jedną z lepszych adminek. Cóż, zawszę walczę do końca o dobro swoję i innych. Gratulację wszystkim! OGIEŃ KOCHAM WAS :* |
Głosowanie przez PM jest dobrym pomysłem z tego względu, że ludzie nie podbijają na kogo głosować i nie namawiają do tego innych, ponieważ nie wiedzą jak wyglądają wyniki cząstkowe. Tak tylko chciałam przypomnieć, że jest w tym sens.
Znaliście regulamin. |
Bjork - mieliśmy racje, wiec to zdanie o oszustwie to jakiś fail. Gdyby Altek nie zauważył, że coś tu nie gra byśmy po prostu przegrali ;] mimo, że powinniśmy wygrać. Więc ta wypowiedz jest troche nie na miejscu, skoro mielismy racje co do glosow.
|
#UPS
no nic nysia, kawy juz nie musze pic, nie zasne przez najblizszy tydzien. :( a na serio zdenerwowalem sie, bardzo, ale nikt nie jest nieomylny. jak mowi nasza pani od fizyki, "chcialbym abys pracowala w banku i zle policzyla moja wyplate" w pozytywnym skutku dla mnie :) a teraz bardziej na serio, chcialbym podziekowac kazdemu za tegoroczna zabawe ktora kurde na koniec zjadla mi nerwow, ale przymkne na to oko. gratulacje wodzie i ziemi za 2 miejsce, naprawde niezla konkurencja, a powietrze, spisaliscie sie i trzymaliscie klase do konca. A CALY OGIEN, OBECNY I PRZESZLY, KOCHAM WAS. JESTESCIE NAJPESZA DRUZYNA EVER. NIE ZAPOMNE WAS. ok i chce jeszcze podziekowac nysi za organizacje konkursu, ktory jest ciezki do organizacji. podziwiam :p i glosujacym tez dziekuje :* kurde sie rozpisalem :3 |
A czy ja napisałam, że nie mieliście racji? ;)
Gratuluję :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:58. |