TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery Żywioły 2013 - Zadanie Czwarte - Głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66439)

La Tortura 06.02.2014 17:58

Odp: Zadanie Czwarte - Głosowanie

jak dla mnie to tutaj jest coś serio nie tak... faktycznie zdziwilam się jak zobaczylam liczbe głosów na nas i trochę było mi przykro. Dobrze, że altek to rozdmuchał, bo nadal byśmy zostali z dwoma głosami, chociaż jak widać dostaliśmy ich o wiele więcej.
Z tym ujawnianiem - to wg mnie żeby teraz było wiarygodnie to powinny być screeny czy coś.

Searle 06.02.2014 17:58

Cytat:

Napisał Nightfall (Post 1801549)
Ale należy mieć też na względzie, że głosowanie było anonimowe i nie każdy może wyrazić zgodę na upublicznienie swojego głosu.

Dlatego mogłoby to być na początku zawarte w regulaminie zabawy, by uniknąć właśnie takich sytuacji.

Fallen 06.02.2014 18:00

Gratuluję misiaki <3 Wiedziałam, że to wygracie :)
Co do sprawy z głosami, pozostawię bez komentarza xD

Diana 06.02.2014 18:00

Czyli wygraliśmy bez dogrywki, nie wierzę :O

La Tortura 06.02.2014 18:02

yaay <3 gratuluje pozostałym drużynom :P ogień win <3

i dzięki Jezusowi Altkowi Zbawcy za rozdmuchanie tej sprawy z głosami ;*

Alcioo :33 06.02.2014 18:02

JA TEŻ NIE WIERZĘ, OGIEŃ KOCHAM WAS! <333
A teraz trochę słów...
Bardzo dziękuję wszystkim drużynom za rywalizację, mimo że wszystkie prace były dobre, ogień i woda w tym zadaniu zwyciężyły.
Charionette - nie masz za co dziękować :) Lubię Cię i cieszę się, że sprostowałaś sytuację, mimo tego wszystkiego - jesteś jedną z lepszych adminek.
Cóż, zawszę walczę do końca o dobro swoję i innych.
Gratulację wszystkim!

OGIEŃ KOCHAM WAS :*

Björk 06.02.2014 18:04

Głosowanie przez PM jest dobrym pomysłem z tego względu, że ludzie nie podbijają na kogo głosować i nie namawiają do tego innych, ponieważ nie wiedzą jak wyglądają wyniki cząstkowe. Tak tylko chciałam przypomnieć, że jest w tym sens.
Znaliście regulamin.

La Tortura 06.02.2014 18:06

Bjork - mieliśmy racje, wiec to zdanie o oszustwie to jakiś fail. Gdyby Altek nie zauważył, że coś tu nie gra byśmy po prostu przegrali ;] mimo, że powinniśmy wygrać. Więc ta wypowiedz jest troche nie na miejscu, skoro mielismy racje co do glosow.

Lubie 06.02.2014 18:06

#UPS

no nic nysia, kawy juz nie musze pic, nie zasne przez najblizszy tydzien. :(

a na serio zdenerwowalem sie, bardzo, ale nikt nie jest nieomylny. jak mowi nasza pani od fizyki, "chcialbym abys pracowala w banku i zle policzyla moja wyplate" w pozytywnym skutku dla mnie :)

a teraz bardziej na serio, chcialbym podziekowac kazdemu za tegoroczna zabawe ktora kurde na koniec zjadla mi nerwow, ale przymkne na to oko.

gratulacje wodzie i ziemi za 2 miejsce, naprawde niezla konkurencja, a powietrze, spisaliscie sie i trzymaliscie klase do konca.

A CALY OGIEN, OBECNY I PRZESZLY, KOCHAM WAS. JESTESCIE NAJPESZA DRUZYNA EVER. NIE ZAPOMNE WAS.

ok i chce jeszcze podziekowac nysi za organizacje konkursu, ktory jest ciezki do organizacji. podziwiam :p

i glosujacym tez dziekuje :*

kurde sie rozpisalem :3

Björk 06.02.2014 18:08

A czy ja napisałam, że nie mieliście racji? ;)

Gratuluję :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:58.