![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
- Ah, Dżony, widzę, że rozumiemy się bez słów :3 Co powiesz na drinka z palemką?
|
Dżony, nie świętujemy jej śmierci, ale daj mi argument, dlaczego nie mamy czegoś zjeść, szukając sprawcy. Nie popdajmy w paranoję. Również nie pogardzę pizzą.
|
- Ja bym na razie zignorowała te SMSy. - wtrącam się do rozmowy - Sadze, że warto jeszcze trochę poczekać. Nie wiemy kto to zrobił, nie mamy podstaw do oskarżeń. A może nasz szantazysta się uspokoi i skończy z tym, bo to śmieszne nie jest. A skorzystając z okazji, mogłabym poprosić o filiżankę kawy?
|
- Hej, a wiecie może, co się stało z Aleksandrą? Zaprosiła nas do siebie i nagle wyszła ;oo
|
- Właśnie, gdzie się podziała nasza droga gospodyni? - spytałam, rozglądając się. - Kima?
|
Las, też uważam, że to może być żart,ale lepiej wiedzieć kto za tym stoi.
PP,może poszła siku ? |
Nie przejmować się? Przykro mi, nie potrafię.- uśmiechnęłam się blado, sprawdzając godzinę na wyświetlaczu telefonu.
|
- Pewnie jakiś świrus, który dobrze się bawi, widząc nas jak się nad tym zastanawiamy - mruknęłam.
|
Czekajcie! Coś drga mi w kieszeni.
Wyjąłem z owej kieszeni telefon. Dostałem nową wiadomość. Jej treść przeczytałem na głos: Spodziewaj się nieszczęścia niedługo... Widzę Cię. Widzę Was wszystkich. |
Dżony, lubisz krewetki może?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:26. |