![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
A ktoś już może wie o jakichś cheatach? modach do gry? :) nraas by się przydał;)
|
Cytat:
|
Którą opcję wybrać, żeby Sim znajdujący się w innej dzielnicy zajmował się sam sobą, a nie "resetował"? Wysyłam Simkę do biblioteki i każę jej czytać książkę, wracam do Sima rozmawiającego akurat w parku i widzę go stojącego z powrotem pod domem. Idę znów do Simki, ona stoi pod biblioteką, jakby właśnie przyjechała... Oczywiście książka nieskończona.
I jeszcze jedno, może gdzieś ta informacja była, ale wieki nie było mnie na forum, nie grałam w TS3 ze dwa lata, nie czytałam newsów do czwórki i kupiłam ją dziś na spontanie podczas zakupów ;) Czy to normalne, że nie było do wyboru innych języków niż angielski? Grę kupiłam w Anglii. Nie przeszkadza mi to jakoś bardzo, że gram po angielsku, ale to dziwne. |
nmin, w Polsce jest dostępny polski język, więc nie wiem, dlaczego nie działa u Ciebie polski. :D
|
nmin - czasem może nie być opcji wybrania języka, ale jeśli dobrze pamiętam to wystarczy zmienić język w rejestrach i gra powinna być po polsku. Trzeba tylko zrobić to przed pierwszym uruchomieniem gry, inaczej mogą być kłopoty.
|
Hej, chciałam spytać tych, którzy grę już posiadają - jak wygląda to zdobywanie nowych cech w trakcie rozgrywki? Czy dość szybko się je zdobywa, czy trzeba się trochę pomęczyć? I czy są takie cechy, których nie można zdobyć w trakcie gry, ale jedynie je wybrać w CASie?
Mam nadzieję, że nie było to mówione wcześniej : ) |
Cytat:
(tak mi się przynajmniej zdaje) Dodam, że w każdej chwili można zmienić cel życiowy na jakiś inny. EDIT: niekoniecznie w kolejnych "etapach" celu życiowego są 2 zadania. Zależy od rodzaju. ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
umiejętności Cytat:
|
4 chodzi na razie tylko na windowsie ?
|
@up
Tak ;) a masz Mac Os? |