Cytat:
Napisał emika93
(Post 1831440)
Norman, ja tak miałam z demem CAS. Głupi antywirus dodał mi bez mojej zgody aplikację do piaskownicy. Jak wyłączyłam piaskownicę (w innych antywirusach może nazywać się kwarantanna) to zadziałało.
|
Emika93, niestety to nic nie pomogło. Mało tego, całkowicie wyłączyłem antywirusa, nawet odinstalowałem, i dalej to samo. Ale mimo wszystko, bardzo Dziękuje Ci za odpowiedź. Cóż, pozostało mi tylko dalej próbować, chociaż już nie ma siły na te simsy. Kurde, w steam w życiu nie miałem takiego problemu. Niech szlag trafi ten origin. Próbowałem jeszcze dodawać aplikację do zaufanych, ale nic to nie dało, może wadliwy kod? Wątpię ponieważ nie pobrałoby mi gry. No cóż, żenada i tyle.
Cytat:
Napisał Norman
(Post 1831466)
Emika93, niestety to nic nie pomogło. Mało tego, całkowicie wyłączyłem antywirusa, nawet odinstalowałem, i dalej to samo. Ale mimo wszystko, bardzo Dziękuje Ci za odpowiedź. Cóż, pozostało mi tylko dalej próbować, chociaż już nie ma siły na te simsy. Kurde, w steam w życiu nie miałem takiego problemu. Niech szlag trafi ten origin. Próbowałem jeszcze dodawać aplikację do zaufanych, ale nic to nie dało, może wadliwy kod? Wątpię ponieważ nie pobrałoby mi gry. No cóż, żenada i tyle.
|
Już wszystko działa, gdy zrestartowałem kompa i wyłączyłem piaskownicę, wszystko zaczęło śmigać! Emika93, jednak Miałaś rację. Tylko ja, popełniłem błąd. Owszem wyłączyłem piaskownicę, lecz nie zrestartowałem kompa :D Najważniejsze, że działa. Dziękuje Bardzo. Mój problem został rozwiązany, myślę, że komuś to może pomóc. Pozdrawiam! :D
|