![]() |
Odp: Bitwa o Sima - edycja zimowa: ETAP I
Jutro wstawiam ostateczną wersję zadania i ostateczny termin, kapujecie już?
Pls, nie kłóćcie się.. |
Spoko, ja już OSTATECZNĄ pracę oddałam, wiec mi to rybka ;)
|
Cytat:
jeżeli temat będzie inny, czy cokolwiek to omg zmarnowałeś mój czas, kolego :noexpression: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
HMMM KOZAK PRZEZ KABELEK. i dzięki za problemy na noc, na pewno się przydadzą ;P |
Bo nie będzie spełniała wszystkich warunków (czyli utrudnień)?
Wszystko Wam już wytłumaczyłem, nie ma sensu dalej tego ciągnąć. Dziękuje, dobranoc ;) |
Ja tu proszę o wypowiedzenie się kogoś z adminów (np. Kędziorka) bo z Pinkim mi szkoda czasu na dyskusje, sory. Oddaliśmy prace, a teraz PP grozi banami za jej nie oddanie, bo jej nie przyjmuje, wtf...
Nie moja wina, że mam plany spędzić nowy rok daleko od domu i nie będzie mnie bardzo długo na kompie.. Nie rozumiem postawy organizatora, zupełnie nie ogarniam. Cytat:
@down: to proszę o wypowiedzenie się kogoś oprócz Charionette(oczywiście opinia Nysi jest mile widziana, ale lepiej usłyszeć opinię kogoś bezstronnego :) ) |
Cytat:
|
Cytat:
może nie tylko my oddałyśmy pracę, żeby mieć wolne na sylwestra i na nowy rok, hmm? siedziałam wczoraj, myślałam, główkowałam, a tu teraz co? bez sensu, reprezentujesz teraz poziom, którego nigdy u Ciebie nie widziałam. Wątpię, że Ty chciałbyś, żeby Twoja pracą, w którą włożyłeś serce poszła do kosza. Rozumiem, że poszedłeś nam na rękę, podzieliłeś zadanie na osobne jednostki, ale bez przesaaady! Tak trudno ustalić termin, zostawić temat zadania tak jak jest i nie robić problemów? Życie może być lepsze bez utrudnień, a uwierz mi ZROBIĆ HIPISA, STAREGO to dopiero problem! |
Tak sobie myślę... Może poczekajmy z dyskusją, aż Pink Panther przedstawi te utrudnienia?
Zdaję sobie sprawę, że decyzja o ostatecznej formie tego etapu ze szczegółami powinna się pojawić wcześniej, ale z drugiej strony nie zaciekawiło Was, gdzie są te utrudnienia, o których była mowa? Muszę stwierdzić, że wina leży poniekąd po obu stronach :) Dlatego uważam, że PP powinien najpierw ogłosić ostatecznie jak będą wyglądać utrudnienia i jaki będzie termin oddania prac, a wtedy same zobaczycie jak wielkie zmiany potrzebowałyby Wasze prace, by być regulaminowe. Może wystarczyłyby jedynie jakieś drobne poprawki. Jeśli jednak dziewczyny nie zdołałyby wysłać nowych prac, dobrze by było, gdyby te stare zostały przyjęte i ocenione. Jednak brak uwzględnionych "utrudnień" mogłoby je postawić na straconej pozycji. Ale to tylko moja mała sugestia, decyzja należy tu do Pink Panthera i Charionette. Mam nadzieję, że obejdzie się bez sporów i konkurs będzie dalej prowadzony w miłej atmosferze. Pozdrawiam i miłego tygodnia wszystkim życzę ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:44. |