![]() |
Cytat:
|
Pytanko
Mam pytanie. Jak sie dotknie tego ściągnietego grzybka to w magazynku pokazują sie składniki i magimony. Ale w magazynku ,,wszystkie" pokazuje sie również taki znak zapytania. Jak daje żeby wyświetlił sie opis tej rzeczy to jest napis po angielsku i cyfry. Co to jest?? I jeszcze w ładowarce różdzek na dodaj też jest jakiś składnik po angielsku :O Wiecie co to może być? :hmmm:
|
inna kombinacja czaru ożywienie
Wiesz co ja kiedy zrobiłem inną kombinację to ożywienie miałem aż dziewięć a nie robiłem tego tyle razy!
Dziwne nie? Chyba jeżeli robi się inną kombinacją to mam więcej tego czaru do użycia! fajnie nie?! |
>:-(
Cytat:
No to więc było jeszcze jedno kłamstwo żekomego"MAKSISA"! Mój Blog: pmk.ziomek.us (bez www) |
hhhhhhhhh
no mnie sie robiło tak samo
jak wrzycałem miody to potem bylo BKM czy jakoś tak i wychodziło cos ffajnego |
Cytat:
CARAJB-co ffajnego, tak?to jest po prostu róg obfitosci... :hmm: EDIT:Hej! w końcu tam jest opcja 'make' , a jak się kliknie, to tam jest następna...moze da się takz robic, ze w tym 'make' bedzie wiecej takich opcji?proponuje wymieszac wiecej skladnikow w taki sposob, np. trzy poty ropuchy itp. ;) |
Heellpp!!
Mam nowy problemik! Mam ściągniętego tego grzybka i jak wiadomo po jego dotknięciu w magazynku pokazują się magimony. Miałam ich chyba z ponad 3000, ale gdy chcaiłam moją rodzinę przeprowadzic do Abrakadabrowa pisało, że mam ich -2 A jak zarabiałam ,,uczciwie" :P magimony to w magazynku dalej była ta sama suma i nie powiekszała sie ich liczba :( O co tu chodzi?? -2 magimony?? Pierwsze słysze, że można miec długi :wacko:
|
Cytat:
ale nie dzisiaj bo juz jest pozno chyba nie zapomne pozdrówka!!! |
Nie mam i nie miałam simisów abrakadabra...:( Dlatego nie wypowiadam sie na ten temat :>
|
Ja nie grałem rok w abre (pęknięta CD :P ) ale pamiętam, że jedyny składnik, który występował w przepisie potrójnie, to Pszczeli Wosk... Ale pszczółki robią miodek, nie??? :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:18. |