TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   dziwny przypadek.... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=8830)

♪Suzka♪ 19.04.2005 17:00

Cytat:

Napisał ppp
Jeśli cos to sie nie czepiac!
niedawno kiedy moj maly sim wszystkie zaklecia wynalazl to zamiast pokazywac inne to on nic.

Powiedzcie o co chodzi?

Jesli dobrze cie rozumiem,to chodzi ci o to,ze nie bylo nowych czarow w ksiedze, tak?...no coz-ich NIE MA.

.:WiLa:. 20.04.2005 14:41

Pytanko

Mam pytanie. Jak sie dotknie tego ściągnietego grzybka to w magazynku pokazują sie składniki i magimony. Ale w magazynku ,,wszystkie" pokazuje sie również taki znak zapytania. Jak daje żeby wyświetlił sie opis tej rzeczy to jest napis po angielsku i cyfry. Co to jest?? I jeszcze w ładowarce różdzek na dodaj też jest jakiś składnik po angielsku :O Wiecie co to może być? :hmmm:

ppp 23.04.2005 07:50

inna kombinacja czaru ożywienie

Wiesz co ja kiedy zrobiłem inną kombinację to ożywienie miałem aż dziewięć a nie robiłem tego tyle razy!
Dziwne nie?
Chyba jeżeli robi się inną kombinacją to mam więcej tego czaru do użycia!
fajnie nie?!

ppp 23.04.2005 07:57

>:-(

Cytat:

Napisał ♪Suzka♪
Jesli dobrze cie rozumiem,to chodzi ci o to,ze nie bylo nowych czarow w ksiedze, tak?...no coz-ich NIE MA.

================================================== ========
No to więc było jeszcze jedno kłamstwo żekomego"MAKSISA"!

Mój Blog: pmk.ziomek.us (bez www)

Fi0let 23.04.2005 11:52

hhhhhhhhh

no mnie sie robiło tak samo
jak wrzycałem miody to potem bylo BKM czy jakoś tak i wychodziło cos
ffajnego

♪Suzka♪ 26.04.2005 10:02

Cytat:

Napisał ppp
================================================== ========
No to więc było jeszcze jedno kłamstwo żekomego"MAKSISA"!

Mój Blog: pmk.ziomek.us (bez www)

Nie klamstwo tylko reklama :shifty: ludzie zrobia wszystko rzeby naciągnąć...
CARAJB-co ffajnego, tak?to jest po prostu róg obfitosci... :hmm:
EDIT:Hej! w końcu tam jest opcja 'make' , a jak się kliknie, to tam jest następna...moze da się takz robic, ze w tym 'make' bedzie wiecej takich opcji?proponuje wymieszac wiecej skladnikow w taki sposob, np. trzy poty ropuchy itp. ;)

.:WiLa:. 26.04.2005 18:01

Heellpp!!

Mam nowy problemik! Mam ściągniętego tego grzybka i jak wiadomo po jego dotknięciu w magazynku pokazują się magimony. Miałam ich chyba z ponad 3000, ale gdy chcaiłam moją rodzinę przeprowadzic do Abrakadabrowa pisało, że mam ich -2 A jak zarabiałam ,,uczciwie" :P magimony to w magazynku dalej była ta sama suma i nie powiekszała sie ich liczba :( O co tu chodzi?? -2 magimony?? Pierwsze słysze, że można miec długi :wacko:

_simfanka_ 20.06.2005 20:26

Cytat:

Napisał KiTiKeT
nie wiedzialam do jakiego tematu to wrzucic wiec zrobilam nowy za co z gory przepraszam, nie wiem czy ktos juz o tym pisal, w kazdym badz razie nie znalazlam podobego postu czy tez tematu....

otoz sprawa wyglada tak kiedy wrzucam do ladowarki miod, miod i miod moja simka laduje rozdzke i zaciera rece tak jak by sie jej czar udal (to mnie mocno zdziwilo) ale nic nowego sie z miom schowku nie pojawia ;/ a co dziwniejsze zaraz po tym ona wyciaga rozdzke jeszcze raz i jeszcze raz ja laduje po czym jej sie nie udaje czar, sama nie wiem co o tym myslec, wam tez sie tak robi? :|

3 razy miód? hmm. musze to sprawdzic
ale nie dzisiaj bo juz jest pozno
chyba nie zapomne pozdrówka!!!

.:Karmelia:. 24.06.2005 07:48

Nie mam i nie miałam simisów abrakadabra...:( Dlatego nie wypowiadam sie na ten temat :>

kuba_10 25.06.2005 14:51

Ja nie grałem rok w abre (pęknięta CD :P ) ale pamiętam, że jedyny składnik, który występował w przepisie potrójnie, to Pszczeli Wosk... Ale pszczółki robią miodek, nie??? :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:18.