TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Najlepsze rozszerzenie do TheSims (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9190)

Wilkołaczka 15.02.2005 13:16

The sims2... Ale poneiwaz to dzial o zwyklych simsach to stawiam na Gwiazde :whistle:

gruszka. 24.02.2005 18:51

Zdecydowanie...

Ja powiem że NAJLEPSZE są ts 2 - oczywiście, a na drugim miejscu mam zwierzaczki 3miejsce- Abra 4-Randka 5-Swiatowe zycie 6- balanga 7-wakacje 8- gwiazda (gweiazda szybko staje się nudna :lol:)

camillo 03.03.2005 15:13

Mi się podoba sims wakacje i randka

▫Molly▫ 03.03.2005 15:28

Oczywiście na piereszym miejscy jest TH2 a później
1 TS2
2 Abrakadabra
3 Zwierzaki
4 Gwiazda
5 Randka
6 Balanga
7 Wakacje
8 Światowe życie
9 Pierwszy dodatek, czyli TS1

LindSay 03.03.2005 17:08

Ja tam nie grałam w The Sims Abrakadabrę i Gwiazdę, nie mam The Sims 2, ale według mnie to The Sims Wakacje były troche nudne (jeździsz tylko na wakacje i dlatego gra się nudzi). Fajnie jednak mieć całe rozszerzenie gier The Sims, wtedy jest dopiero PRAWDZIWA GRA!!!

Meliana 03.03.2005 18:42

Zdaje się, że najbardziej lubię TS2, a z pierwszej części oczywiście Zwierzaki :D ( ostatecznie może być jeszcze Abrakadabra ;) ) Reszta dodatków też była całkiem fajna, ale wolę te dwa wymienione. W University jeszcze nie grałam( jeszcze ;) prawdopodobnie zdobędę go w sobotę). Wtedy okaże się czy było warto go kupować...

-KaThe- 21.03.2005 14:41

Jeśli chodzi o najlepszy dodatek tylko do TS1 to...
Może to głupie, ale najbadziej podobała mi sią randka. Był to pierwszy dodatek, w którym mozna było gdzieś wyjechac itp... duże urozmaicenie po TS światowe życie:P Fajne też był zwierzaki, jak się okolica zmieniła:)

Tasartir 21.03.2005 16:12

The Sims2, ale jeśli bym miała wybrać jakiś dodatek do 1 to wybrałabym randkę, bo wtedy pierwszy raz simy mogły się z domu wyrwać i Panna Stanisława tam jest :P ... taki bardzo fajny i romantyczny dodatek :D .

Angeo 21.03.2005 19:39

Oczywiście Sims 2 !! :* Moje złociutke :) A the sims 2 na studiach jeszcze lepsze ale jednak całe ts2 jest lepsze. A jeśli chodzi o dodatek to wskazałabym zwierzaki. Poprostu uwielbiam zwierzęta a dodatek był super :)

Fool 22.03.2005 06:45

hm... dziwne ze nie gry The sims (1) - bo wlasnie ta bym wybral. jak dla mnie to bylo najwieksze zaskoczenie, najwieksza frajda z poznawania opcji i wszystkiego. nastepne dodatki niby ulepszały gre, ale co nowy dodatek to krocej w niego gralem. The sims 2 to nie to samo zaskoczenie, bo to dosyc podobna gra do The sims (1) i az takiej frajdy jak tamta mi przynosila, dwójka nie przynosi. no ale jesli nie ma The sims (1) to wybieram jej najblizszy dodatek The sims Światowe życie. Prawie nic nie zmienilo sie w klimacie gry, a dodane zostaly tylko nowe kariery przedmioty itp :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:20.