![]() |
och!
1000000 razy młóiwe jak go dobyłęm cofnij się w góre a się dowiesz!
|
Cytat:
|
Smród trola, naprawdę? ;)
Przecież to śmieszne, a niektórzy naiwni będą czekać 300 dni, aż przyjdzie do nich paczka z chlebem, z poleceniem udania się do aptekarza Toda (coś takiego zrozumiałam z tej plątaniny). Binek i Patryk, w twoje opowieści nie uwierzę nawet na podstawie zdjęcia, bo i tak możesz sobie w Transmogifierze zrobić pojemniczek z tym "smrodem trola", wpakować do gry i to sfotografować, albo jeszcze łatwiej- ściągnąć jakiś element ozodbny z netu, który spragnieni nowych składników uznamy za ten "smród". Nazwa beznadziejna, historyjka też. Jeśli chcesz kogoś nabrać, wymyśl coś bardziej prawdopodobnego. pozdrawiam i życzę miłych 300 dni niektórym. |
Cytat:
co do tematu w thesims nie da sie grac 300 dni.. 20 dni to moze i prawda 30 moze tez. ale 300dni to bedzie kupa czasu grania. |
[QUOTE=Fool
co do tematu w thesims nie da sie grac 300 dni.. 20 dni to moze i prawda 30 moze tez. ale 300dni to bedzie kupa czasu grania.[/QUOTE] Oczywiście jest możliwe, ale wtedy, jeśli komuś to sprawia przyjemność, ale na pewno nie tylko po to, żeby czekać na smród trolla. ;) |
A ja tam wierze w ten nowy składnik. Trzeba mieć nadzieje :]... Ok, pogram troche i najwyżej dam zdjecie.
|
smród trolla? Butelka z czaszką?
W Abrakadabrowie mieszkam ze 7 dni a butelkę z czaszką mam od gościa co na trąbce wywija w abrakadabrowie i jest to napisane jako jad węża a nie smród trolla :| cóż, Abraladabrę mam od ponad tygodnia więc niniejszym biorę zadek w troki |
Buahahahaha! Smród Trolla? Dooobre! :laugh::laugh:
Kupiłam Abrakadabrę w grudniu, od tego czasu mieszkam jedną rodziną na Uroczysku. Na początku gry dostałam paczkę, taak. Od tajemniczego gośćia w gustownym ( :laugh: ) różowym garniturku, który teraz kręci się po Abrakadabrowie. Gdybym liczyła dni (w sims), to by ich z milion chyba było :P Od grudnia do dziś? Prawie rok. Żadnej buteleczki nie dostałam, a zrobiłam wszystkie czary/kryształy. Binek, ale kit! Mówię wam, nie ma żadnego smrodu trolla! |
no....przeciez oczywicie ze nie ma ;] gdyby bylo w ogole cokolwiek nowego to i tak po jakims czasie ktos by to odkryl i byly by dowody (tak jak z magicznym nektarem i biszkoptem) wszystkie te nowe czary skladniki itp to sciema, ale jesli ktos bardzo chce to moze sobie w to wierzyc podobniez wiara czyni cuda :P
|
ufffff
Wydaje mi się tak jak wszystkim że to ściema i jeszcze nie mozna dać zdjęcia bo simka wybucha!!!! wow dużą macie wyobrażnie
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:51. |