TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Bliźniaki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9377)

Isi 27.10.2004 17:00

Ja tylko raz miałam bliźniaki (chłopca i dziewczynkę).

scully14 27.10.2004 17:08

A ja mam ogromnę szczęście do tych bliźniaków o.O Może dlatego, że w mojej rodzinie prawdziwej jest kilka par bliźniąt... (hihi) ^^'

czolka 27.10.2004 17:15

A ja żyłam taką jedną babką w dziwnowie i sie tam zakumplowałam z waldemarem dziwakiem czy jakoś tam . chialam urodzic dziewczynke a tu bęc urodziły sie blizniaki i to w dodatku chlopcy. jakchcecie blizniaki to poprostu musicie nie chiec ich miec. wiem ze nie kapcycie o co mi chodzilo ale co tam. hehe moje dzieci sie cały czas biją i nieprzepadają za sobą hehe

rainne 27.10.2004 17:31

Cytat:

Napisał Moonia
Rainne, te ciastka to naprawdę, czy dla żartu? Bo moja Simka już cztery razy rodziła i bliźniąt się nie doczekała :( Cóż, moze póki się nie zestarzeje podkarmię ją tymi ciastkami :P

serio, serio :)
grzebałam na różnych forach i najwiecej urodzeń bliźniaków było po jedzeniu ciasteczek. Trochę mniejsze prawdopodobieństwo jest przy spaghetti :)
a skąd powiązanie jedzenia z bliźniakami? podczas jednego z wywiadów twórcy zaznaczyli, że ich urodzenie zależy od rodzaju jedzenia :)

Moonia 27.10.2004 17:54

Cytat:

Napisał rainne
serio, serio :)
grzebałam na różnych forach i najwiecej urodzeń bliźniaków było po jedzeniu ciasteczek. Trochę mniejsze prawdopodobieństwo jest przy spaghetti :)
a skąd powiązanie jedzenia z bliźniakami? podczas jednego z wywiadów twórcy zaznaczyli, że ich urodzenie zależy od rodzaju jedzenia :)

W takim razie bardzo dziękuję za info :* Jak tylko dorwę się do moich Simsów, to nafaszeruję Simkę ciastkami i spaghetti :D Biedactwo, najwyżej troszkę utyje ;) A jaki będzie efekt, napiszę w tym temacie już niedługo.

rainne 27.10.2004 18:03

Cytat:

Napisał Moonia
W takim razie bardzo dziękuję za info :* Jak tylko dorwę się do moich Simsów, to nafaszeruję Simkę ciastkami i spaghetti :D Biedactwo, najwyżej troszkę utyje ;) A jaki będzie efekt, napiszę w tym temacie już niedługo.

sama jestem ciekawa :)
zwłaszcza, że moje bliźnięta urodziły się bez jedzenia żadnej z tych potrwa :)
ale to już było szczęście, a szczęściu można przeciez pomóc :)

Kash 28.10.2004 13:32

Mi urodziły się bliźniaki ostatnio. Jest to głupie przeżycie, bo one ryczą równocześnie i to akurat wtedy jak tata był w pracy a mam tylko była w domu!

Zaria 28.10.2004 14:35

U mnie u Waldemara dziwaka urodziły się zielone bliźnięta - dwaj chłopcy! :D

Cornelia14 07.05.2005 20:25

Brak

Ale na pewno z tym jedzonkiem działa?? Tez o tym słyszałam ale wiem coś jeszcze o kanapkach jakiś czy coś takiego... :\

Avrila 09.05.2005 12:32

wow to można mieć bliźniaki? pfi nawet nie wiedziałam! A może jest jakiś konkretny sposób by je mieć? A jakby ktoś mógł to niech wklei ich foty! jeszcze nigdy nie widziałam!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:41.