![]() |
Ja najbardziej lubie byc sportowcem. Mam nadzieje ze dojde do Legendy Futbolu, poki co jestem Supergwiazdą. Mi najbardziej podoba sie autko gdy zostajesz Felietonista(stka) do spraw mody i jak sie jest Kreatorem Mody taki stary Mercdes z lat 60.
|
Mi też najbardziej przeszkadzają przyjeciele. A z karier lubię jak mój sim jest hakerem, albo modelem. A wkurza mnie ten pasterz owiec czy coś takiego i super bohater.
|
Ja najbardziej lubię być: Przedstawicielem Nowego Kultu (czy jakoś tak :P) lub Informatykiem :D A przeszkadzają: przyjaciele ^_^
|
Moi simowie prawie wogle nie pracuja zawsze gram na kody :D
|
u mnie to zawsze zależy od simów... np. lubię, jak ewa z papużek jast na drodze kariery sportowej, a majka ćwir jak jest muzykiem
|
u mnie połowa osiedla jest bezrobotna albo są gwiazdami :D
ale za to lubie jak Jan Nowak jest lekarzem ;) |
mi strasznie przeszkadza utrzymowanie przyjażni, bo samo zdobywanie ich nie jest dla mnie problemem :mellow: ;) ^_^ :D :lol:
|
Cytat:
|
Przyjaciele to dla mnie pestka :rolleyes: Ja mam problemy z logiką.
Jakaś taka nudna bo wiecznie szachy i szachy :blink: A moje ulubione kariery to: kreator mody :) i sport :) |
CZesc ja w sumie gram od niedawna w simy i jestem wojskowym awansowalam juz na astronaute zarabiam 625 i musze miec 8 przyjaciol na awans. Czy to dobra praca moze mi ktos odpowiedziec czy mam szukac czegos lepszego. Ile sie zarabia na koniec kariery?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:45. |