![]() |
ProszĘ!!!!!!!!!!
Bardzo bardzo prosze ten kto ma już nż wystawiajcie zdiątka plissssssss wystawcie plisssssssss Ja też chce NŻ ;( ;(
|
Kurier zaraz będzie:D A teraz pytanie za 100 pkt.: Czy musze usuwać dodatki z neta? Bo mam ich ponad 3.500 i nie chce mi się;P Czy będą działać simy? Proszę o szybciutką odpowiedź;)
|
czy w wawie sa juz ns ?
|
Kurcze noo! Ja normalnie już nie mogę doczekać się kiedy je będe miała! Nie wiem czy zamawiać przez merlina czy w piątek kupić w carrefurze jak z klasą wracając z aqua parku będziemy tam jeść:D Mój kolega wtedy kupuje...
|
ZA 40 MINUT JADE DO EMPIKU ZOBACZYC CZY SA SIMY!!!!!!!!!!!!!!! OBY BYŁY!!!!!!!!!!!(sory że wielkimi literami ale ja jush nie wytrzymuje musze zagrac!!!!!!!)
|
A na moje pytanie nikt nie zna odpowiedzi? ;( No nic, mam już SIMY:D:D:D Idę wgrywać;)
UWAGA: Premiera trzeciego dodatku do simów zimą 2006;) Sprawdzałem w instrukcji;) |
Sahem, ale ci zazdroszcze;) A ja zaraz chyba ide zamawiać z merlina to wpiątek chyba dostane:D
|
jaki jest tel do biura obslugi wmpiku w wawie ?
|
JA JUŻ NIE WYTRZYMAM :D !!!! ZA JAKEIS DWIE GODZINY JADE DO EMPIKU !!! Awwwwwwww sikam normalnie lol
|
Ale wam zazdroszcze i jeszcze raz prosze Bardzo bardzo prosze ten kto ma już nż wystawiajcie zdiątka plissssssss wystawcie plisssssssss Ja też chce NŻ to bardzo prosze ja chce NŻ ;( ;(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:52. |