![]() |
Ja miałam 3 smoki: żółtego, fioletowego i czerwonego
|
Zuziorek są tylko tylko 3 jak mówisz.I te kolory naił prawie każdy.
|
Racja Sątylko trzy
Złoty-Pyrite Fiolet-Pochodnia Czerwień-Płomyk :) :rolleyes: :D To znaczy Płomyk jest jak się wog€le nim nie opiekujesz(Dużo spala) Pyrite jest jak słucha dużo muzy(Średnio spala) Pochodnia jest jak cały czas się nim opiekujesz(Nic nie spala) Ale w Płomyku jest najwięcej ZZS (Złego zachowania Smoka) |
Czrodziej bylo edytowac posta :) Ja najbardziej lubie Pochodnie ;)
|
Czarodziej ja sie z tym nie zgadzam. Jak miałam Płomyka a cały czas przy nim moja siedziała, kolysała kołyske i ciągle słuchał muzy... Więc powinna być Pochodnia... a ja niestey miałam Płomyka :unsure: ...
-------- Widocznie nie ma jakiegoś określonego smoka po opiekowaniu sie nim. Nie ma na to recepty... :) Czarodziej ! Prosze cie o to po raz 2 ! EDYTUJ POSTA ! Jak wejdzie tu jakiś mod to usunie cie zobaczysz ! A tak apropos to co to jest ? |
Czarodziej!Nie pisz tyle postów pod rząd!Możesz je edytować a reszte usun
Rilla mu chyba chodzi o zielonego smoka , to ja mu mogę też odpowiedzieć: ZIELONE SMOKI NIE ISTNIEJA! :huh: |
to prawda!nie ma zielonych smokow! sa tylko trzy kolory.koniec i kropka. ale zeby miec pochodznie trzeba najwiecej opiekowac sie jajem. jak mniej to bedzie Pyritie, a jak w ogolesie nie zajmujesz to bedzie plomyk. na 100%! :)
|
Cytat:
|
Elu może twój smok był głodny albo nie miał rozrywki i towarzystwa i dlatego tak spalał wszystko.A simy napewno same weszły do ognia i stały nie tuchomo wykrzykując "POŻAR!" bo przeciez smok by ich nie podpalił :huh:
|
ja tylko nie lubie plomyka on mi sysko spala! a naj lubie pyritie! ona jest kochana
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:53. |