TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

Margierytka 03.10.2005 12:18

Cytat:

Napisał sim2222
bez pomocy hacków nie można zajść w ciążę studentką. a co do tego okna to simowie czasem se tak patrzą, ale ja miałem lepiej bo raz grałem i nina kaliente zaczęła myć okno! :O

Można!! "boolprop testingcheatsEnabled true" następnie klikasz Spawn a potem Tombstone D & L.
Klikasz na nagrobku i wybierasz Make me pregnacy with/ no i imiona potencjalnych dawców.

No i studentka w ciąży. Tyle, że wraca ze studiów sama. Bachorków nie zabiera do domu. Natomiast ma ich we wspomnieniach.

Sushi007 04.10.2005 14:45

Cytat:

Napisał OlaSims2
Hey. Gałam sobie dzisiaj w simsy i tu nagle patze a tu sim patrzy przez okno :O Nie wiedziałam, że jest taka opcja :O, a gram tak długo, a tu zdjęcie.
http://olasims2.dl.interia.pl/1357.bmp (wolno się ładuje) :P

A powiedzcie mi przy każdym oknie tak jest czy tylko przy jakimś specjalnym
aa i jeszcze wracając do okien musi mieć wlączoną wolną wole czy nie???????

rainne 04.10.2005 15:07

Cytat:

Napisał Sushi007
A powiedzcie mi przy każdym oknie tak jest czy tylko przy jakimś specjalnym
aa i jeszcze wracając do okien musi mieć wlączoną wolną wole czy nie???????

w sumie przy każdym, do którego jest jakiś dostęp specjalnie nie utrudniony. wyłącznie przy wolnej woli ta czynność się pojawia. i nie jest ona do wybrania przez gracza... po prostu sim czasami (zwłaszcza, jak na kogoś czeka) decyduje się powyglądać. wyjątkowo schludne simy z kolei, jak nie mają nic do roboty, moga się zdecydować na mycie szyb.

sims_rules 08.10.2005 16:21

No proszę, jak ta gra jeszcze może człowieka zaskoczyć ;).

Hmm, ja mam kolejne pytanie - do czego służy ta roślino-krowa, która jest nagrodą w karierze tego przyrodnika (nie pamiętam dokładnej nazwy)? Jak się z niej korzysta i jakie są z niej korzyści. Bo jak narazie stracilam całe 35 simoleonów, żeby dać jej trochę mięsa, a ona nic :P. Gdyby ktoś mógł mi to objaśnić... :P.

twój stary 08.10.2005 17:06

Cytat:

Napisał sims_rules
No proszę, jak ta gra jeszcze może człowieka zaskoczyć ;).

Hmm, ja mam kolejne pytanie - do czego służy ta roślino-krowa, która jest nagrodą w karierze tego przyrodnika (nie pamiętam dokładnej nazwy)? Jak się z niej korzysta i jakie są z niej korzyści. Bo jak narazie stracilam całe 35 simoleonów, żeby dać jej trochę mięsa, a ona nic :P. Gdyby ktoś mógł mi to objaśnić... :P.

ta roślina wystawia czasem na języku swoim ciastko. jak zaprosisz jakiegoś sima i go powitasz, a nie będziesz się nim zajmować to bardzo prawdopodobne, że on pójdzie po te ciastko, ale ta roślina nie będzie chciała mu go dać. podroczy się trochę z tym simem, i za chwilę go zje, a ty możesz wydoić tą krowę i będziez mieć eliksir życia.

remek 10.10.2005 12:19

a jak sie instaluje the sims na studiach i mówi zeby zainstalowac simsy2 a nie mam to co mam zrobic :?:

berata 10.10.2005 12:22

Cytat:

Napisał remek
a jak sie instaluje the sims na studiach i mówi zeby zainstalowac simsy2 a nie mam to co mam zrobic :?:

Musisz mieć podstawową wersję gry The sims 2. Jak sama nazwa wskazuje to jest The sims 2 NS - dodatek do gry. Nie uda Ci się zainstalować samego NS.

remek 10.10.2005 19:28

dzięki
;(

Zyleta1986 28.10.2005 11:05

Problem:/

Witam!
Mam takie pytanie bo gdy wkoncu zainstalowalam dodatek to sims 2 na sudiach :D przy wczytywaniu parceli na jaka chce wejsc wlaczami sie cos natemat ze m zakucilo prace :con: wie ktos o co chodzi? :|

.::Puma::. 17.11.2005 19:08

mam pytanie... gdzie jest ta opcja 'idz na wykłady'... bardzo przepraszam ale zapomniałam gdzie to sie robiło:(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:38.