![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu
Myślę, że to wszystko (albo większość) na podstawie kodu MoveObjects on
Aby postawić drzewo na "podłodze" najpierw kładziesz "podłogę", później wpisujesz kod i na tym stawiasz drzewo. W drugą stronę "podłoga" nie zakrywa części podłoża należącego do drzewa. Pewnie podobnie z tym barem i kolumnami, ale niestety nie pamiętam tego budynku tak dobrze jak Ty :) |
Zadziałało, chyba pozostane przy tym kodzie.
Dzieki |
Hej, a zna ktoś jakiś sposób, aby Cygańska Swatka dawała randki tylko z "niezależnymi" simami *townies/downtownies, nie pamiętam jak po polsku :<* ?
Irytuje mnie, jak sim chce randke, a zsyłają mu mojego sima zamężnego/zaręczonego/z kimś na oku ^^" Powtarzanie randki kilkanaście razy jest męczące ;] |
Gdzie można spotkać wampira? W jakim klubie/kawiarni/miejscu ?
Byłam w "Mrocznej Krypcie" (najbardziej mi pasowało), od 19.00 - 1.00 żadnego wampira ^^ |
Praktycznie wszędzie na przedmieściu, byleby w nocy. Wampiry znów też tak często nie przychodzą (bynajmniej mi)
|
Czy można jeździć na rodzinne przejażdżki?Chodzi o to żeby jechało kilku Simów,a nie jeden.Próbowałam,że dzieciak wsiadł do auta,ojciec też i ojcem klikneła na przejażdżke.Niestety dzieciak wyszedł.
|
Jeśli chodzi o Mroczną Krypte to ilekroć próbowałem, spotykałem je właśnie
między 2:30 - 6:00 ( o ile nie pojawiła się dobra wróżka z OŻ ). Jak już ktoś powiedział spotkasz je wszędzie i nigdzie od 19:00 do 6:00. Najlepiej wyjeżdżaj na Przedmieście jak najczęściej. |
Cytat:
|
Jemu chyba chodziło o przejadżki, gdzie sim wsiada do auta i znika poza parcelą, a "my"(gracze) zostajemy w domu.
|
Tak,właśnie o to mi chodziło.
I przy okazji,jestem dziewczyną. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:18. |