TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Simy są różne. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2779)

imported_madzia:) 27.07.2004 16:53

Sandr@ Te Twoje sytuacje nie są takie dziwne,czy jak wolisz rzadkie.Też tak miałam,tyle że z drugim to tak ze zwierzaków robi El Bandito. ;)
Mi dziś przydażyła się dziwn a sytuacja. Majka Ćwir nie miała Kasandry a wraz z hEnrykiem miała kolejne dziecko. Zrobiła sobie miksturę na zakochanie najpierw zakochał sie w niej jedned gość pocałował ją poszedł do basenu Majka do pracy i poszedł.Następnym razem gdy wypiła miksturę na zakochanie było podobnie całowalisię,przytulali...Nagle dziecki płacze a Marek Kawaler-zakochany-bierze dziecko i się nim zajmuje... nieźle co nie? :P :lol: :huh: :ph34r:
ah ta miłośc czego ona niesprawi... :wub:

Nindë 27.07.2004 19:28

Nigdy nie uwiezrzycie co mi sie stalo..Moj sim umarl 2 razy!! Kiedy byl czlowiekiem i duchem..Sciagnelam sobie z netu tabliczke jak na nia nasisne jest die i klkiknelam na nia i sim umral..Przyszla kostucha i sim umral..Potem patrze kilka simowych dni pozniej a idzie kostucha..Byla simowa noc..Wszyscy simowie spali i nikogo nie zabilam..Patrze a tu lezy zabity duch!!!!..I pokazlalsie drugi nagrobek..To chyba prez ta tabliczke z tym die.. :huh: :huh:

FaNtA 27.07.2004 20:25

Cytat:

Originally posted by Sandr@@Jul 27 2004, 05:06 PM
Pewnego dnia gdy moje simy siedziały w domku w bardzo złym nastroju :angry:, to wtedy przyszedł Klaun i zaczął ich denerwować, np. ody chciałam położyć sima spać to on wchodził do jego sypialni i zaczynał płakać i wtedy sim się budził. I w pewnym momencie odkryłam, że mogę zadzwonić po Łowcę Klaunów (zadzwoniłam). Przyszła taka pani ubrana na czarno i dużym pistoletem i łapała Klauna. Dopiero za trzecim razem jej się udało (Klaun uciekał!!!). Gdy już sobie poszła, mogłam znowu poprawić simom humorek ^_^ .

Inna historia jest taka: Pewnej nocy, gdy moje simy już spały koło ich domu (a dokładnie przy koszu, koło skrzynki pocztowej) pojawił się Niedźwiadek Niejadek. Otworzył śmietnik, spojrzał do niego, wyjął śmieci i...wyrzucił je na ulicę!!! Potem nic sobie z tego nie robiąc, odszedł.
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

heh lepszy Niedźwiadek niż El Bandito..też wywala śmieci, ale przy okazji budzi Simów ^_^ ps. te historie są całkowicie normalne :) tylko dziwne że ten klaun taki szprytny :lol:

Irma_Lair 28.07.2004 11:32

Wszystko jest normalne
PS. to mój 200 setny post!

Zizej 02.08.2004 09:45

Cytat:

Originally posted by szkrab@Jul 25 2004, 02:22 PM
mi to raz przyszedł złodziej ale jaki dziwny bo alarm ani pisnąć ukradł telewizor obraz i kanape gdy wychodził dopiero alarm się włączył
tak dużo Ci ukradł?? <_< nie wydaje mi sie...wydawalo mi sie ze zlodziej kradnie tylko 1 rzecz......

a ja mialam kiedys jakis tam obraz w pokoju tani mnostwo telewizrow :P zero alarmu bo zapomnialam <_< przyszedl zlodziej i ukradl ten tani obraz a nie telewizory! buhahaha

bloodwave 02.08.2004 09:49

eeeeeeeee................a u mnie po zabawie tym zestawem do eliksirów............simka zamieniła sie w potworka no i tradycyjnie łaziła i jęczała i wszytsko psuła i patrze nagle biegnie...............i wybiegła z działki..........i jej nie ma juz od dłuższego czasu.....no nic sie z nią nie dało zrobic..............:D.......

Kama2002 02.08.2004 10:07

Może się bałaganu przestraszyła? :lol:

bloodwave 02.08.2004 10:10

to raczej odpada bo były gorsze :D..............

Kama2002 02.08.2004 10:19

Hmm... To może jakaś myszka wpadła przejazdem, a że Twoja Simka się myszy boi... :rolleyes:

bloodwave 02.08.2004 10:23

albo sobie w lustro popatrzyła............... :D............................no to by wyjasniało........no ale juz jest ok...........musiałam jedynie zagrac inną rodzinką i przylazła ta zaginiona no to chlastu chlast ozeniłam ją z tą nowa familly a potem spowrotem do starej i jest dobrze :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:31.