![]() |
Sandr@ Te Twoje sytuacje nie są takie dziwne,czy jak wolisz rzadkie.Też tak miałam,tyle że z drugim to tak ze zwierzaków robi El Bandito. ;)
Mi dziś przydażyła się dziwn a sytuacja. Majka Ćwir nie miała Kasandry a wraz z hEnrykiem miała kolejne dziecko. Zrobiła sobie miksturę na zakochanie najpierw zakochał sie w niej jedned gość pocałował ją poszedł do basenu Majka do pracy i poszedł.Następnym razem gdy wypiła miksturę na zakochanie było podobnie całowalisię,przytulali...Nagle dziecki płacze a Marek Kawaler-zakochany-bierze dziecko i się nim zajmuje... nieźle co nie? :P :lol: :huh: :ph34r: ah ta miłośc czego ona niesprawi... :wub: |
Nigdy nie uwiezrzycie co mi sie stalo..Moj sim umarl 2 razy!! Kiedy byl czlowiekiem i duchem..Sciagnelam sobie z netu tabliczke jak na nia nasisne jest die i klkiknelam na nia i sim umral..Przyszla kostucha i sim umral..Potem patrze kilka simowych dni pozniej a idzie kostucha..Byla simowa noc..Wszyscy simowie spali i nikogo nie zabilam..Patrze a tu lezy zabity duch!!!!..I pokazlalsie drugi nagrobek..To chyba prez ta tabliczke z tym die.. :huh: :huh:
|
Cytat:
|
Wszystko jest normalne
PS. to mój 200 setny post! |
Cytat:
a ja mialam kiedys jakis tam obraz w pokoju tani mnostwo telewizrow :P zero alarmu bo zapomnialam <_< przyszedl zlodziej i ukradl ten tani obraz a nie telewizory! buhahaha |
eeeeeeeee................a u mnie po zabawie tym zestawem do eliksirów............simka zamieniła sie w potworka no i tradycyjnie łaziła i jęczała i wszytsko psuła i patrze nagle biegnie...............i wybiegła z działki..........i jej nie ma juz od dłuższego czasu.....no nic sie z nią nie dało zrobic..............:D.......
|
Może się bałaganu przestraszyła? :lol:
|
to raczej odpada bo były gorsze :D..............
|
Hmm... To może jakaś myszka wpadła przejazdem, a że Twoja Simka się myszy boi... :rolleyes:
|
albo sobie w lustro popatrzyła............... :D............................no to by wyjasniało........no ale juz jest ok...........musiałam jedynie zagrac inną rodzinką i przylazła ta zaginiona no to chlastu chlast ozeniłam ją z tą nowa familly a potem spowrotem do starej i jest dobrze :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:31. |