![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
Czyli bardzo prawdopodobne , że historia miała zatoczyć koło zanim jeszcze znajdziemy Bellę z Miłowa...
|
Możliwe ;) Ja sprawdzę jeszcze tego chłopaka ,przyjaciela chyba Sandry co mieszka z ojcem i 2 staruszkami.. może to tamtejszy Don xD Obok nich mieszkają 2 dziewczyny, nie pamiętam bo dawno niemi nie grałem ale czy one to nie siostry? Tak po za tym jedna z nich ma dziecko z inną kobietą(tą blondynką co jest w ciąży
|
O siostrach nie pomyślałam.! :D Zawsze jedną wyprowadzałam a drugą żeniłam z tym.. noo... GIENKIEM :)hmm. Może to wszystko ma sens.Gorzej jak się okaże , że to urojenia,paranoja lub gorzej.
EDIT: JEST!!! Nasze przypuszczenia są słuszne. http://pl.sims.wikia.com/wiki/Kwitn%...e_Wzg%C3%B3rza Czyli jednak może Stella to nowa... Bella (eii.! imie patrzcie jakie podobne) |
e tam ,nie uronieja xD Ale chwila.. Katarzyna i Basia mają te same pragnienia życiowe co siostry Kaliente.. o.O!!
// @up : zobaczę :D edit: faktycznie :D edit2; Basia i Kasia (!!! Dina i Nina ) szaleją za Andrzejem(tak samo jak Dina i Nina za Donem) :O |
Może rozpoczęliśmy nową zagadkę.. ;]
|
To zbiore do kupy wszystko co związane z Bellą / Kwitnacymi wzgórzami;
-Bella w dziwnowie TO PODRÓBA -Bella została porwana na dachu domu Dona Lotario, nie ma on tego wspomnienia -Mortimer i Kasandra mają to wspomnienie -Bella widnieje na kartonie po mleku, w telewizji,na obrazie,w balonie (który można ustawić w każdym otoczeniu) oraz jest posągiem. -Belle można sprowadzić kodem boolprop testing[...] ale znika jak wyjdzie się z rodziny -Bella żyje bo jest kolorowa w drzewie geneologicznym -W Kwitnących Wzgórzach jest rodzina ,która jest podobna do rodziny Ćwir. -Stella (z K - W) obawia sie czegoś -Basia i Kasia są odbiciem Diny i Niny z Miłowa ;) Jeżeli o czymś zapomniałem piszcie ;) |
może spróbujmy odtworzyć to co zdarzyło się w miłowie na postaciach z kwitnących wzgórz...
Czy w K.W jest Donald Szpadel bo Don to skrót imienia od Donald.... Wiem że dziwne :-) |
No dziwne ;) W zasadzie to racja! Donald Szpadel mozę być Donem z Miłowa! Mieszka sam, i chyba ktoś tam się w nim zakochał :)
Odtworzenie byłoby trudne bo to my kierujemy sytuacją i raczej nic spejcalnego by się nie wydarzyło.. pozostaje grac na wolnej woli i zobaczyć to uknują :D |
mam takie pytania czy u was też K.W. nie mają historii otoczenia ???
|
@up: U mnie mają ;) Jest 5 zdjęć z opisami ;p
I faktycznie - to robi się coraz ciekawsze i bardziej zagadkowe. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:29. |