![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Miałam wielką nadzieję, że da się tego uniknąć... Odinstalowałam Podróże, włączyłam Cztery Pory Roku i.. działa! :) Potem zainstaluje na nowo. Dziękuję serdecznie za pomoc! :) Liv, jesteś wielka! :P
EDIT: Za szybko się ucieszyłam - większość dodatków z internetu została usunięta, chociaż zrobiłam kopię O.o Większości nie mam w grze! :( Ehhh, nigdy nie skończę tego serialu. |
Czy jest możliwość przedłużenia wakacji?Np. Jeżeli najpierw telefonicznie wykupię wakacje na 1 noc, to czy mogę to przedłużyć będąc już na samych wakacjach ?
|
chyba raczej nie ma takiej możliwości.
|
Mój sim, zaprosił dziewczyne na wakcje. i ona jest jak piesek/współlokator : / jest jakiś kod, żeby ją sterować? :)
|
Boolprop... -> make selectable.
|
O, Liv dzieki <3
A teraz pomyślałem, można insimatorem (?) zrobić uczyń sima aktywnym? :) |
Możesz też spróbować kodu boolprop ControlPets [on/off]. Pierwotnie miał być przeznaczony dla zwierzaków, ale działa też na współlokatorów, więc może i tutaj zadziała. ;)
|
Na jakich parcelach w wiosce Takemizu najczęściej znajdę ninjdżę by się, od niego nauczyć teleportacji bo zazwyczaj jak mój sim go znajduje to ten się teleportuje na inna parcelę i nawet nie zdąże na niego kliknąć by mój sim rozwiązał zagadkę.
|
na simspedi pisze, że ninje mozna spotkać w: Targ i pagoda Takemizu, Targ spożywczy w Trzech Kątach oraz Nieśmiertelny ogródek ZEN. Ja chyba też zawsze go tam spotykam, ale nie pamiętma nazw parceli ;p Jeśli nie zdążasz na niego kliknąć zapałzuj grę ;)
|
dzięki ;).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:52. |