![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
Napiszcie proszę ten kod na burzenie ¶cian w apartamentach.
|
a ja wciskam "[" i "]".
Gdy stajesz sie wiedĽm± twój strój codzienny już nie jest taki jak sobie wybrała¶. A ciapki , zielona skóra i ¶wiecenie się wiedĽmy jest wtdey gdy będzie na jakim¶ poziomie magii. Ja już wyczarowałam kota..jest taki sam jak normalny ,czyli też trzeba go karmić itp. ,on się tylko ¶wieci :) |
Znalazłam apteczkę w tym takim, gdzie się wybiera kuchnia, salon, łazienka itp. Nie to ogólne, typu armatura, hobby itd.;D Ale w tym to nadal nie wiem gdzie jest. No trudno będę musiała j± znajdywać tak jak znalazłam.
|
Cytat:
|
Czacha - Nie, nie jest do końca normalny ;)
Nie musi używać kuwety xD |
oj szkoda ze jest sie zielonym nawet w zwykłych ciuchach... to duze utrudnienie gry jak dla mnie bo nie chce zielonego sima a chciałam, zeby duzo magii umiał złej...
|
A ja mam pytanie, bo mi się jeszcze sier¶ciucha wyczarować nie udało - Potrzebne do tego Zwierzaki? Bo pisze że potrzebne drapaki i te pe, a w katalogu nie widzę... :p
|
tak trzeba mieć zwierzaki
P.S. czacha daj zdjęcia tego kota, co? proszę :) |
Ee..mam pytanie xD
No więc: czy można się wymieniać składnikami tak jak w jedynce? Np.Oko traszki za np.Smocze łuski..? Bo tej opcji nie zauważyłam (mam magicznego sima)albo to przeoczenie albo nie można...z góry dziękuję za odp. ;) @up - ten kot ¶wieci na biało albo zielono w zależno¶ci od charketru sima który go wyczarował ;) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:05. |