![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Och, dziękuję Kasmis. Zapomniałem dodać, że piszę o najtańszej pralce. :) CO mogę dodać o karierze to to, iż bywając na złomowisku można znaleźć "perełki" - oprócz stert złomu są poniszczone, spalone meble, urządzenia i jest opcja "Ocal" wówczas mebel trafia do wyposażenia rodziny i jest jak nowy bez żadnych uszkodzeń.:)
|
Zmieniłem sterowniki i działa! Juhu. Dzięki za pomoc. A skoro działa to nasuwa się pierwsze pytanie: Jestem detektywem i mam pierwszą misję z grzebaniem w komputerze jednej simce tylko nie wiem gdzie ona mieszka. Pomocy!
I zrobię małą sondę dla posiadaczy kariery: Z jakiego surowca najbardziej lubicie robić rzeźby? -glina -drewno -metal -lód -żywopłot Mi najbardziej przypadł do gustu lód, super to wygląda, ale niestety roztapia po paru dniach. |
Cytat:
|
Seth... Nie musisz szukać jej domu... Wystarczy jakikolwiek komputer do tej misji. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzięki Dziurawcu nie pomyślałem. Mamełe dzięki za informację, fajnie, że tylko 25. Ostatnio zrobiłem sobie sztaluge z lodu i myślałem gdzie ona się podziała? Patrze, a tu roztopiona klucha leży.;) Ja grałem na najniższych detalach, bo bałem się, że mi bedzie mulić, ale gdy zobaczyłem tatuaże.... Matko! Litery na kostce wyglądały jak przebarwienie na skórze lub zwykła kreska.:O Teraz już gram na wysokich i mi nie muli. xDD
|
Cytat:
|
Widziałam już trochę przycinek i w ogóle...
Najlepiej bawi się wg. nich strażak skacze na trampolinie i tylko wtedy kiedy jest alarm to się z niechęcią rusza.... |
Ilona nie wiem czy to kumam, to o dodatkach. Trochę to dla mnie pogięte jest. I mam prośbę. Wyślij na jakąś stronkę rodzinę z tym robotem... To ja go sobie przeniosę do mojej rodziny i nie będę musiała bawić się w okazje. Albo po prostu ta rodzina, jeśli potrafią już budować te roboty, to bym ich dała na inny zapis i produkowaliby roboty dla moich ludzi. Bo te za 40 000 to straszne złomy są.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:30. |