TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

Juhas 06.07.2011 13:48

Kamera

Mam pytanie. W dodatku Pokolenia który oczywiście posiadam dochodzi kamera. Lecz mam problem bo nigdzie nie mogę jej znaleźć. :( Nawet nie ma jej w buydebug :O Proszę o odpowiedź z kąd mogę ją wziąć, gdyż zbliża się ślub z którego chciałbym mieć film :)

cejanek 06.07.2011 14:09

Odp: Kamera

Kamerę znajdziesz w menu kupowania, pod podziałem na kategorie sprzetu, a nie pokoje, w których powinny się znaleźć, w dziale elektronika -> różne.

Juhas 06.07.2011 15:53

Odp: Kamera

Cytat:

Napisał cejanek (Post 1414008)
Kamerę znajdziesz w menu kupowania, pod podziałem na kategorie sprzetu, a nie pokoje, w których powinny się znaleźć, w dziale elektronika -> różne.

Dziękuję serdecznie za odpowiedź :)

suomii 06.07.2011 16:53

Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

mam pytanie, czy mając ten błąd ze szkołą z internatem można jakoś wrócić z powrotem do normalnej szkoły? bo zaczyna mnie to wkurzać, nie mam co robić simką o.O

nmin 06.07.2011 17:43

Czy nastolatki nie mają już szlabanu od 22? Moją małą Jonesównę odwiedził młody Striker, który jest już nastolatkiem, i nadal u niej jest, chociaż jest już druga w nocy. O ile dobrze pamiętam, koledzy wychodzili zawsze wieczorem, a może coś mylę i to tylko Simowie z aktywnej rodziny muszą wyjść, a goście mogą być, ile chcą?

Pinezka 06.07.2011 18:28

nmin - Szlaban wciąż jest, ale widocznie tylko dla simów z aktywnej rodziny. U mnie również przesiadują nastolatki do późnych godzin nocnych lub wczesnych porannych.

Trykuu. 07.07.2011 09:15

Czy wymyślony przyjaciel chodzi spać i w ogóle robi jakieś czynnosci które wykonują normalni simowie?

anie_1981 07.07.2011 10:17

Nie ma potrzeb, nie je, nie myje się itd. Ale gdy Sima nie ma w domu, lub śpi, to WP zmienia się w lalkę. Powiększa się znowu gdy dzieciak budzi się\wraca do domu. WP sam z siebie nie robi nic, poza łażeniem za dzieckiem, ale dziecko może go zapraszać do zabawy.

nmin 07.07.2011 10:46

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1414386)
WP sam z siebie nie robi nic, poza łażeniem za dzieckiem, ale dziecko może go zapraszać do zabawy.

On dziecko może też. Moja Simka odrabiała lekcje, wszystkie potrzeby były w porządku, więc znudzenie czy zmęczenie nie wchodziły w grę - a przerwała, bo WP stanął za nią i chciała się z nim bić na poduszki.
Teraz mam spokój, obie lalki trzyma w plecaku tatuś, dziewczynki nie mają do nich dostępu. Małe dziecko ma masę innych zabawek, a dziewczynka w wieku szkolnym zaraz będzie nastolatką i już tego nie potrzebuje.

anjanka 07.07.2011 13:25

ludzie mam problem moje dwie nastolatki pokłóciły się i zaczeły wzajemnie się ignorować...no i mnie wkoncu wkurzylo to ze non stop się kłócą więc wziełam wskaźnić przesunęłam że są przyjaciółkami a te pipy dalej sie kłócą :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:28.