![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Einarr co do kąpieli to kliknęłam tą opcje moją simką ale kot ją podrapał ale dzięki za radę:)
|
A kot ma może cechę boi się wody? Jeśli bardzo zależy ci na kąpieli kota to zmień mu tę cechę lub zaprzyjaźnij simkę z kotem, bo może to też wina niewystarczających relacji.
|
Moja simka po wykąpaniu kota i tak miała nastrójnik, że ją podrapał. A wcale nie miał cechy agresywny albo boi się wody, no i oczywiście z kotem była zaprzyjaźniona. ;)
|
Bindi mój kot ma cechę schludny i ma max relacje ze wszystkimi domownikami;)
|
Koty mają humory po prostu ;)
Trzeba dać 'kąpiel na pchły' albo klikając Simką na kota, albo na wannę. Po 2 dniach pchły same znikną, iskanie chyba na nie nie pomaga... A wiecie co? U mnie jednorożec był w środę około 20.00, więc chyba nie jest przywiązany do niedzieli :) |
No chyba tak jest bo koty chodzą własnymi drogami. Ale sprawdziłam to teraz i kot podrapał Simkę (max kontakt) gdy chciała go wykąpać, ale dlatego że nie miał żadnego nastójnika zwiazanego z brudem czy pchłami. gdy nastrójnik się pojawił, kicia dała się wykąpać bez zadnego problemu.
Jednorożce też są nieprzewidywalne. Szukałam - nie mogłam znaleźć, nie szukałam - sam przylazł pod dom :) |
Mam takie wrażenie, że koty dopracowali lepiej niż psy i uważam to za dużą niesprawiedliwość ;)
|
Ja się z tego cieszę, bo kociara ze mnie ;) Ale psa też zamierzam 'przetestować' skoro on może wykopywać różne dziwne rzeczy... ;)
U mnie Simkę podrapał mimo pcheł, najlepszych przyjaciół na zawsze itd. Więc to jednak humory są ;) A jednorożec zazwyczaj mi się pod domem pokazuje - tyle, że ja gram w SV |
A ja mam pytanie związane z nasionami... W SV było ich pełno, gdzie się nie ruszyłam nasiona. Teraz mam simkę ogrodniczkę i nie mogę znaleźć żadnych nasion -.- Może ktoś wie co na to zaradzić?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:02. |