TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61914)

zuzapets 14.12.2011 19:03

Odp: Pytania i odpowiedzi

Einarr co do kąpieli to kliknęłam tą opcje moją simką ale kot ją podrapał ale dzięki za radę:)

Chloé 15.12.2011 00:22

A kot ma może cechę boi się wody? Jeśli bardzo zależy ci na kąpieli kota to zmień mu tę cechę lub zaprzyjaźnij simkę z kotem, bo może to też wina niewystarczających relacji.

Rosemarie 15.12.2011 15:27

Moja simka po wykąpaniu kota i tak miała nastrójnik, że ją podrapał. A wcale nie miał cechy agresywny albo boi się wody, no i oczywiście z kotem była zaprzyjaźniona. ;)

zuzapets 15.12.2011 16:27

Bindi mój kot ma cechę schludny i ma max relacje ze wszystkimi domownikami;)

ginsei 15.12.2011 16:57

Koty mają humory po prostu ;)
Trzeba dać 'kąpiel na pchły' albo klikając Simką na kota, albo na wannę. Po 2 dniach pchły same znikną, iskanie chyba na nie nie pomaga...

A wiecie co? U mnie jednorożec był w środę około 20.00, więc chyba nie jest przywiązany do niedzieli :)

Chloé 15.12.2011 19:38

No chyba tak jest bo koty chodzą własnymi drogami. Ale sprawdziłam to teraz i kot podrapał Simkę (max kontakt) gdy chciała go wykąpać, ale dlatego że nie miał żadnego nastójnika zwiazanego z brudem czy pchłami. gdy nastrójnik się pojawił, kicia dała się wykąpać bez zadnego problemu.

Jednorożce też są nieprzewidywalne. Szukałam - nie mogłam znaleźć, nie szukałam - sam przylazł pod dom :)

anie_1981 15.12.2011 19:47

Mam takie wrażenie, że koty dopracowali lepiej niż psy i uważam to za dużą niesprawiedliwość ;)

ginsei 16.12.2011 06:15

Ja się z tego cieszę, bo kociara ze mnie ;) Ale psa też zamierzam 'przetestować' skoro on może wykopywać różne dziwne rzeczy... ;)

U mnie Simkę podrapał mimo pcheł, najlepszych przyjaciół na zawsze itd. Więc to jednak humory są ;)
A jednorożec zazwyczaj mi się pod domem pokazuje - tyle, że ja gram w SV

Meggie 16.12.2011 06:44

A ja mam pytanie związane z nasionami... W SV było ich pełno, gdzie się nie ruszyłam nasiona. Teraz mam simkę ogrodniczkę i nie mogę znaleźć żadnych nasion -.- Może ktoś wie co na to zaradzić?

ultraviolence 16.12.2011 20:06

Cytat:

Napisał Meggie (Post 1481200)
A ja mam pytanie związane z nasionami... W SV było ich pełno, gdzie się nie ruszyłam nasiona. Teraz mam simkę ogrodniczkę i nie mogę znaleźć żadnych nasion -.- Może ktoś wie co na to zaradzić?

Wpisz w konsolę kod: buyDebug on. Wejdź w tryb kupowania i szukaj kategorii ze znakiem zapytania. Tam będzie gdzieś rozsiewacz nasion i wiele, wiele innych... Wystarczy, że ustawisz je gdzieś w otoczeniu, a po jakimś czasie gra będzie generowała w tym miejscu losowe nasiona do zebrania. Żeby wyłączyć kod, zamiast on, wpisujesz off.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:02.