![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
O, ktoś mnie rozumie. Ogólnie lubiłam tą postać, urozmaicała rozgrywkę. Ja już chcę 21.30!! :C
|
a ja się zastanawiam czy to Meryam nie ma czegoś wspólnego z mafią. tu liczy głosy, ustala na kogo głosować, podsumowuje nasze głosy a tak naprawdę odwraca uwagę:>
|
cheeba - dobrze kombinujesz! No, według mnie przynajmniej. ;)
|
Możemy już zacząć fabułę czy jeszcze nie?
Libby edit: na co Ci fabuła? Żeby znów się wszyscy rozeszli po parkach? Tak, to przynajmniej spekulujecie. |
Myślę że któraś z osób z listy oskarżonych (z wyjątkiem ś.p. PP) mogła być w mafii i teraz osoba która głosowała na kogoś poza pinkim może zostać unicestwionym. Albo nie było tam nikogo i walną na chybił trafił
|
Właśnie spojrzałam kto kogo typował, ale WY kochane Osiołki idziecie za masą :D Trza być indywidualistą, ale jedocześnie trzymać się razem :)
A może odkryjemy karty - kto jest bez winy niechaj napisze: "Jestem zwykłym miastowym" - spojrzę mu prosto w oczy i BĘDĘ WIEDZIAŁA!!! Oczy to zwierciadło duszy. A myślałam, że będzie tak prosto, że Mafia będzie się starała wybić wszystkich. A tymczasem, co - sami zmniejszamy swoje szanse na wygraną :( Pink Panther - też mi coś... On chciał tylko zabłysnąć. Mówiłam, że nie jest w mafii. Strzeżmy się!! |
a mi intuicja mowi zeby jutro glosowac na dona albo cheebe... I nie mam pojecia dlaczego ;)
|
na mnie? ja jestem tylko niewinnym globtroterem:>
|
Bjork taka wróżka, od początku nie typowała pinkiego. Obdarowana czy mafioska? ;>
|
Bjork tez teraz bym na razie zostawila. ewentualnie serio zaglosowac na meryam. jeszcze zobacze, ale pewnie bede typowac kogos z tej trojki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:51. |