TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Malfurion 27.09.2014 13:56

Odp: Forumowa Mafia IV

Chwalislawa, wczesniej bylas ale mniej :D
SPC, ja sie nie pograzam tylko racjonalnie tlumacze zaistniale sytuacje a ze ktos nie rozumie tego co pisze... Na to nic nie poradze :D
Ale masz racje to strata czasu, nie ma sensu sie tu produkowac. Swoj obowiazek jako mieszkaniec wykonalem, teraz tylko czekac do 19 ;P

Pink Panther 27.09.2014 14:23

Słuchajcie, może lepiej nie piszmy, na kogo głosujemy? Żeby znowu remisu nie było. Bo mafia może zadbać o to, żeby był :|

Tak, wiem, sam niedawno napisałem. Ale tego już się nie cofnie :v

mystically_mad 27.09.2014 14:47

a ja idę spać :D

Słodki Pan Ciastek 27.09.2014 15:38

Już mnie to irytuje. Nie ma fabuły. Dobra wytrzymam. Ale nie mówmy o Cattanim, nie mówmy o mafii, nie mówmy na kogo głosujemy, nie mówmy kogo podejrzewamy. To po co jest ten temat? Na pewno nie po to, żeby tylko Libby się tu udzielała. Wprowadźmy tu coś nowego.

EDIT: Nie wprowadzamy tu nic. Mafia tylko korzysta na tym, że jesteśmy niezgrani i głosujemy na kogo popadnie, nie wyciągając z tego wniosków.

Lubie 27.09.2014 15:41

Jezu, nie mówmy na kogo głosujmy, niech będzie za każdym razem remis, bo skąd mamy wiedzieć, kto na kogo głosował. (jak by ktoś nie wyczuł, to jest srakazm)

Ja zagłosowałem na Genezisa, ale coś czuje, że zamiast na niego powinienem zagłosować na Pinkiego. Niestety, za późno. Ale na pewno zagłosuję na pinkiego jutro (jeżeli dzisiaj nie odpadnę)

Luna 27.09.2014 15:48

Ok, więc na kogo głosujecie dzisiaj? zastanówmy się razem i napiszmy dlaczego;)
Ja chyba zagłosuję na Wieloryba, nie udziela się i zachowuje tajemniczo.
Wątpię żeby był Cattanim.

mystically_mad 27.09.2014 15:56

ja zagłosowałam na genesis :)

Słodki Pan Ciastek 27.09.2014 16:01

Ja również zagłosowałem na Genesis.

Powody podałem w kilku postach:

Cytat:

Napisał Ciachoooo :) (Post 1834269)
Aha xD A ja jeszcze w sprawie Ginessa. To jest troszeczkę podejrzane, że piszesz, że mafia wyeliminuje kogoś kto głosował na ciebie, bo miałeś takie same szanse na przeżycie jak Juliet. Równie dobrze mogliby zabić kogoś kto głosował na Juliet. Jaka różnica? Nie rozumiem. Dlatego dziś to właśnie na ciebie oddam swój głos :)

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1834286)
Jest podejrzana po ostatnim głosowaniu?
Bo zagłosowała na ciebie? Moim zdaniem to ty z każdym postem jesteś coraz bardziej podejrzany. W tej edycji też usłyszałem ten zarzut i wtedy myślałem sobie "No tak mafios umie dawać zarzuty", ale ty naprawdę z każdym postem się pogrążasz ;) I mojej reakcji po twojej śmierci nie jestem ciekawy bo nawet jeśli jesteś niewinny to nie będę tegp żałował bo ta niewiadoma chyba nie tylko mnie "rozwala". Po prostu tracimy czas ;)

Luna 27.09.2014 16:05

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1834304)
Ja również zagłosowałem na Genesis.

Powody podałem w kilku postach:

Chyba zmienię zdanie i zagłosuję na Genesisa.Lepiej naradzić się i głosować grupą ponieważ potem może być remis ;/

Słodki Pan Ciastek 27.09.2014 16:08

Też tak sądzę :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:44.