![]() |
Odp: Dziwne zdarzenia :D
Cytat:
ostatnio rodzą mi sie sami chłopcy. niby nie aż takie dziwne, ale poprzednio rodziły mi sie same dziewczynki... a z innych ciekawych rzeczy to często zdarza mi się że jakiś sim kąpie się gdy akurat jest ważne wydarzenie np czyjeś urodziny, wybiega nago z wanny i chodzi taki nieocenzurowany. |
U mnie ostatnio też dzieje się coś dziwnego. W jednej rodzince pracuje zarówno ojciec, jak i matka, tak więc do niemowlaka zatrudniłam opiekunkę. Przychodzi czas, kiedy sim wraca do domu. Opiekunka zaczyna się ewakuować i co robi? Bierze MOJE dziecko i idzie z nim do samochodu! Nie muszę chyba dalej mówić, że odjechała... Ja już taka przerażona, bo nie wiem co mam robić :P Ale na szczęście po simowej godzinie, dziecko pojawiło się koło skrzynki na listy.... Nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło :P
|
Helena, moja koleżanka miała gorzej; do simów Kasi nieobeznanej jeszcze w simach, przyszła sąsiadka, wzięła na ręce niemowlaka, i poszłą z nim do domu. Dziewczyna otumaniona nie pomyślała by sąsiadkę wtedy skasować, tylko zapisała grę. I nie ma już dzieciaka :P Heh o tym już kiedys pisałam, ale miałam piękna rodzinkę, urodził im sie synek, Maciek bodajże, doszło do jego urodzin, dorósł do małego dziecka, tyle że...bez twarzy! Potem gra się wyłączyła, i nie pozwalała na kolejne wejscie- pisał cały czas komunikat o tym ze aplikacja zostanie zamknięta, bla bla bla... Ostatnio jak grałam moi simowie adoptowali dziecko. Niestety, gdy przyjechało, obydwoje byli w pracy. I zanim zdążyli wrócić, przyjechała opieka społeczna i zabrała mi je spowrotem :(
|
Taaaa, a u mnie był sim na studiach i szedł na wykłady. Był na dworze i wyszedł już z akademika, gdy przed "Idź na wykład" Pojawiło się okienko "Przesuń". Zdziwiło mnie to, ponieważ na dworze nikogo nie było. Po kilku sekundach z "nicości" wyszła simka i mój sim się przesunął. Czyżby umiał przewidywać przyszłość xD?
|
A moja kiedyś nagle znikła. Tak po prostu. Nie ma jej i nie ma :(( Czekam aż się pojawi. Nie wiem co ona zrobiła ;pp Martwie, się bo jak nie powróci to kiszka :( To była moja ulubiona simka ;((
|
Ja miałam takie zdarzenie że Waldemar Dziwak został porwany przez kosmitów i zaszedł w ciąże.Miał pilną potrzebę jedzenia i spania.Poszedł spać a jak się obudził to umarł z głodu.
|
A ja wezwałam pokojówkę. Przyszła w stroju złodzieja :O Zadzwoniłam po policje i przyjechała na darmo, bo złodziej sprzątał :con: a nie kradł
|
Chyba to jakiś błąd w grze.
|
Ja miałam najśmieszniejszy w jedynce. Simak zażądał trochę rozrywki no ta ja mu na to - włacz telewizor - nadmienię, że Tivi stało jak to zwykle w salonie. No i on podszedł, włączył sprzęt (jakąś komedię) ale nie usiadł na kanapie tylko poszedł do kuchni (osobne pomieszczenie), siadł za stołem i tak zaczął "oglądac" zaśmiewając się jak kretyn do łez. Gapił się w ścianę i klepał z uciechy po kolanach! Myślałam, że ze śmiechu spadnę z krzesła... P.S. Dziewczyny oglądajcie serial Waga.
|
nie wiem czy to jest dziwne ale moje simy nie zaoszczędziły na tym. Otóż stworzyłam rodzinę szkołę ( nauczycielkę i maskotę i dyrektora kodem boolProp ) wprowadziłam ich na dużą parcelę i tam zrobiłam 20 uczniów ( BoolProp-em ) i akurat mieli informatykę. Nauczycielka była z dyrektorem w ciąży i akurat zaczęła rodzi?. 20 uczniów wstało i zepsuło się 20 komputerów :( Mechanik siedział u nas 2 godziny ( nie simowe ) to był koszmar :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:47. |