TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z gr± (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

Ellien 17.11.2005 19:11

Cytat:

Napisał .::Puma::.
mam pytanie... gdzie jest ta opcja 'idz na wykłady'... bardzo przepraszam ale zapomniałam gdzie to sie robiło:(

Kliknij na Sima i wybierz opcję Uczelnia... >IdĽ na Wykłady.
(A od czego jest instrukcja obslugi..? :P)

.::Puma::. 17.11.2005 19:20

no klikam... nic mi sie nie wy¶wietla... na wykłady podobno sie powinno i¶ć godz. wcze¶niej... ja mam o 10-12:wacko: i nie ma... gdzie mam klikn±ć temu simowi? :P

Ellien 17.11.2005 20:16

Cytat:

Napisał .::Puma::.
no klikam... nic mi sie nie wy¶wietla... na wykłady podobno sie powinno i¶ć godz. wcze¶niej... ja mam o 10-12:wacko: i nie ma... gdzie mam klikn±ć temu simowi? :P

Klikasz na Sima ;)
Masz ¶ci±gnięte jakie¶ dodatki z internetu? Je¶li jaki¶ jest niekompatybilny z Na Studiach, to mog± występować wła¶nie takie błędy. Przenie¶ na chwilę folder Downloads i inne miejsce i sprawdĽ czy opcja się pojawi.

.::Puma::. 18.11.2005 12:34

Ellien, dzięki:) teraz wszystko jest ja trzeba...

herudoza 19.11.2005 13:35

undefined
Cytat:

Napisał Karu¶
Czy kto¶ mógłby odwrócić opakowanie na drug± stronę i spisać mi wymagania? Byłabym bardzo wdzięczna, oszczędziłabym sobie chodzenia do sklepu... Mam tylko 256 ram i st±d moja pro¶ba. Spiszcie wymagania! Tylko, żeby nie były to domysły, ale spisane z opakowania. Proszę!

pamięć 256 RAM

gloria 19.11.2005 13:40

Kilka pytań :P

Hejka

Moja simka jest w Tajnym Stowarzyszeniu, czy wobec tego może być w innym, np, Cherleaderek? (Słyszałam że takie istnieje) A czy s± jeszcze jakie¶ inne rodzaje Stowarzyszeń?

lay 19.11.2005 16:48

Cytat:

Napisał gloria
Hejka

Moja simka jest w Tajnym Stowarzyszeniu, czy wobec tego może być w innym, np, Cherleaderek? (Słyszałam że takie istnieje) A czy s± jeszcze jakie¶ inne rodzaje Stowarzyszeń?

Stowarzyszenie Cherleaderek nie istnieje. Innych nie ma (s± jedynie bractwa)...

maciej1993 27.11.2005 15:29

My fani The Sims 2 powinni¶my trzymać sie razem.

-po pierwsze- Jestem tu nowy dlatego chciałbym wszystkich serdecznie powitać. :)
-po drugie- Mam pro¶be do kogo¶ z was. Miałem orginalne simsy 2 na studiach ale porzyczyłem je koleżance, jak mi je oddała to juz nie zadziałały. :con: Dlatego zwracam się do was z pro¶b± o przegranie The Sims 2 na studiach i wysłanie ich poczt±. Naprawde mi na tym zależy ponieważ nie stać mnie żeby drugi raz kupić t± sam± orginalna gre. Wkońcu my fani The Sims 2 powinni¶my trzymać sie razem. Bardzo, bardzo, bardzo was prosze. 4593704 to mój nr gg tam więcej podam informacji oraz mój adres. Jeszcze raz was prosze napiszcie do mnie na gg. (w zamian mogę wam przegrać i wysłać inna gre)

moniak1993 27.11.2005 16:52

Cytat:

Napisał maciej1993
-po pierwsze- Jestem tu nowy dlatego chciałbym wszystkich serdecznie powitać. :)
-po drugie- Mam pro¶be do kogo¶ z was. Miałem orginalne simsy 2 na studiach ale porzyczyłem je koleżance, jak mi je oddała to juz nie zadziałały. :con: Dlatego zwracam się do was z pro¶b± o przegranie The Sims 2 na studiach i wysłanie ich poczt±. Naprawde mi na tym zależy ponieważ nie stać mnie żeby drugi raz kupić t± sam± orginalna gre. Wkońcu my fani The Sims 2 powinni¶my trzymać sie razem. Bardzo, bardzo, bardzo was prosze. 4593704 to mój nr gg tam więcej podam informacji oraz mój adres. Jeszcze raz was prosze napiszcie do mnie na gg. (w zamian mogę wam przegrać i wysłać inna gre)

Po 1. Temat do przywitania jest zupełnie gdzie indziej
Po 2. Simy Na studiach kosztuj± 69.99 zł. Jak je zepsuła to niech odkupuje.
Po 3. Jak Cie nie stać to weĽ w Media Markcie na raty - napewno Ci dadz±, bo moja kolezanka brała.
Po 4. Jestes chyba.. głupi ze komus nieznajomemu chesz podać adres domowy?!
Po 5. O piractwie nie gadamy

Dziekuje za uwagę!

kamillo 11.12.2005 11:52

1.Czy da się tak żeby ns i nż było tak jak by jedna gra?
2.Czy da się edytować i przebudowywać uniwerki tak jak domy w których nie mieszka jeszcze rodzina?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:17.