![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu
O, przepraszam
A co do problemu, chyba się nie da. |
mam problem bo jak mam wampira to niemam hrabia lub hrabina i jeszcze jeden problem jak mam wampira to jak włanczam drugi raz gre to zęby wampirze są lewitujące
|
Twój sim nie będzie mieć hrabia na początku jak jest z wiedźmami :) (Bardzo dobra wiedźma itd. ;p)
A z tym 2 to nie wiem. |
pati zle zrozumiałaś jak mam wampira on się nazywa normalnie przykład Weronika Huligan a powinno byc Weronika hrabina Huligan
|
Nie powinno tak być. ;]
|
Nocne życie posiadam już od dawna, ale teraz mi się tak zachciało wampirami grac... Czym one właściwie się żywią?? Bo jak każe im jeśc normalne rzeczy, jak p. makaron z serem, to pasek głodu strasznie mało się napełnia.
|
Bo po makaronie z serem w ogóle się strasznie wolno napełnia :D
raz miałam wampira i one po prostu jadły. Ot tak :) |
...ja jednakowoż polecam hacka z modthesims2 kiedy to można się żywić... krwią simów :D Zabawne bardzo, ale nadaje prawdziwości! Trochę mnie irytowało jak np. wampir sobie wcinał spaghetti czy kotlety mielone.
|
Cytat:
Hack na wyssanie krwi która powoduję powiększenie paska Głodu http://modthesims2.com/download.php?t=254769 |
Wiem ,że pytanie mogło sie powtórzyc ale i tak zapytam :D
Co zrobic żeby Pani Zadecka walneła mojego sima torebką??? Bo mnie tylko karci i karci :D (jak już to naprawde było a jestem tego świadoma to chociaż link) :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:37. |