![]() |
miala wiele dziwnych histori pewnego dnia merlin przyjechala dac nagrode :D no i tam moja gwtazda cos paplala merlin wsiadla do l;imuzyny zaczela odjezdzac a paparazzi ... nie zdazyl wsiasc i beig za limuzynom kilka dni pozniej patrze aprzy samym koncu drogi |
U mnie z Paparazzim też tak było. Śmiesznie biegają te Simy :D Tak samo jak Fanatyczny Wielbiciel :D
Fajnie też chodzi Sim, gdy np. prosi psa, żeby przyniósł piłkę (aport), a on tego nie zrobi ;) |
U mnie tez raz tak parpazzi zrobil oni wsiedli a parpazi musial gonic.. :D
|
no i ja znowu wyskocze z czymś dziwnym :) gram sobie i gram zostawiłam ich na chwilke żeby zrobić sobie coś do jedzienia....wracam i simów nie ma.....no to szukam nagrobków....i też nie ma... :blink: ....dosłownie nie było mnie 3 minuty............
|
Kurde, patrz jak to lubią zwiewać spod kontroli... Następnym razem ogrodź teren ;)
|
Ja raz grałem jedną rodzinką. I tam były 3 osoby, no i jedna wymordowała te 2 i sama się spaliła. Więc zbudowałem drugą i na zupełnie innej działce zbudowałem im dom. Zapraszam na przyjęcie, a na przyjęcie przychodzą duchy tamtej rodzinki... :huh: I zaczęły straszyć gości :P
|
ja raz zrobilam przyjecie a nagle do mnie jakas gwiazda przychodzi udaje ze dzwoni z komorki do zony i cos tam gada (ze przyjechal do mnie na przyjecie itd) wszyscy na jego widok szaleli a za chwile powiedzial ze przyjecie bylo super i odjechal swoja limuzyna :D (jeszcze wtedy nie bylo dodatku gwiazda)
|
To Drew Carey.
|
a ja nie mam balangi :P...........mnie tylko simy co chwile uciekają...debile małe.......i psy unoszą sie w powietrzu i gadają z flamingami i przynosza sobie same nagrody i czasempoczte odbierają...pozatym to nic ciekawego............a no i jeszcze przychodzi do mnie duch psa sąsiada.............szkoda żecholery nie da sie zaadoptowac ........
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:23. |