![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
tak na marginesie, to w którym dodatku dochodzą KW ;> ?
|
@up:Cztery pory roku
To jest z tym Donem prawda.! W Miłowie romansują z nim Dina i Nina a w KW Kasia i Basia !( swoją drogą Kasia i Basia brzmi podobnie tak jak Nina i Dina) Można by z tego wywnioskować , że KW w większości to odtworzone Miłowo :D . |
A my dopiero teraz to odkryliśmy :D Myślałem że KW to kolejne nudne miasteczko ,a tu MINIMIŁOWO :D ! Ja tam pogram ,ale na włączonej wolnej woli .. może coś coś tam..
Zobaczymy, na razie nic nowego nie znalazłem ale moze coś z tymi rodzinami co czekają na dom jest ,co? ;> Albo tak, rodzina Zielonka (chyba, ta z simoroślą) może być kopią rodziny Haków, mama,tata,córka, i chyba któreś z rodziców ma brata ;] edti: Nie tylko Kasia i Basia (odpowiednik Niny i Diny) kochają się w Donie, także Kleopatra doniczka ;] |
@up: Kleopatra Doniczka --> Kasia Langerak ??
|
Właśnie! ;) Tylko Don z Miłowa rozkochał w sobie 4 osoby a tu Don z KW trzy. Nie wiem.. nie wyglada na to żeby jeszcze jakaś się w nim kochała..
To dziwne że dopiero wczoraj na to wpadliśmy o.O 3/4 lata tematu i chyba o tym nie było :D |
Ciekawe, bo u mnie Kleopatra w nikim się nie kocha. A dzisiaj zainstalowałem grę. o0
|
Z tego co ja widzę to w tym Donaldzie kocha się pół KW. ;] Ja też coś pokombinuje w grze może na coś wpadnę :D
|
Według mnie to ta historia z Kasią i Basią jest trochę pogmatwana.Nie wiem czy ktoś to już pisał,ale one nie są siostrami!Poza tym wykazują także zainteresowanie Andrzejem;)
Kolejna rzecz to to,że ta historia dzieje się jakby trochę wcześniej niż ta w Miłowie,choćby kierując się tym,że Donald nie mógł rozkochać w sobie 4 kobiet jak Don z Miłowa,ponieważ odpowiednikiem Kasandry jest Sandra,która jest jeszcze nastolatką. |
@Ana021, mówiliśmy że nie są siostrami ale jednak maja te same aspiracje i bardzo podobne imiona ; ] Obie kochają się w Donaldzie , w Andrzeju także. Co do Sandry to racja.. ;] ale Sandra ma chłopaka co wskazywałoby że Donem jest ten młody u rodziny Siejba. Weedług mnie Donem z Miłowa na KW może być ;
-Donald Szpadel -Andrzej Marcin -i syn Andrzeja xD |
No tak ,ale to jest tylko jeden szczegół. I sądze , że gdyby Sandra była dorosła to zakochała by się w Donaldzie. I można to sprawdzić. I co z tego , że nie są siostrami. Ale mieszkają razem...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:28. |